Kvinne drept i Forsand

Oppsummert

I søket etter den savnede Agnes Elisabeth Müller har politiet gjort et funn på 70 meters dyp i Dørvika ved Lysefjorden. Politiet bruker nå en fjernstyrt undervannsfarkost for å heve funnet. Hun har vært savnet siden onsdag 16. april. Ektemannen er siktet for drap.

 • LOVAS STRENGASTE STRAFF:

  Thomas Müller er i Gulating lagmanssrett dømd til 21 års fengsel for voldtekt og overlagt drap på si kone Agnes, det skriv Stavanger Aftenblad. Også i Jæren tingrett fekk Müller lovas strengaste straff.

 • UENIGE OM DRAPET VAR PLANLAGT:

  Den drapstiltalte Thomas Müller erkjende berre delvis straffskuld, då han i dag møtte i Jæren tingrett etter drapet på kona hans Agnes Müller i påsken. I retten i dag har han forklart at drapet var planlagt lenge saman med kona, som han meiner samtykka til drapet. Aktor på si side meiner at sjalusi var motivet for drapet. Han meiner at Thomas Müller bør få lovens strengaste straff.

 • AGNES DØDE AV KVELNING

  Den endelige obduksjonsrapporten konkluderer med at Agnes Elisabeth Müller fra Forsand ble drept av kvelning, ifølge TV2. Dette er samme konklusjon som i den foreløpige obduksjonsrapporten, som ble kjent i mai. Det er ikke klart hvordan kvinnen ble kvalt eller om det er brukt noe. Heller ikke dødstidspunktet er klarlagt. Kilde: NTB.

 • RAPPORT: AGNES DØDE AV KVELNING:

  Den foreløpige obduksjonsrapporten konkluderer med at Agnes Elisabeth Müller døde som følge av kvelning. Det skriver politiet i en pressemelding 10.40 fredag morgen. De pårørende i saken er informert om obduksjonsrapportens konklusjon.

Den 34 år gamle mannen til Agnes Elisabeth Müller har erkjent å ha drept kona si og senka henne i Lysefjorden etterpå. Det opplyste politiet og mannens forsvarer på en pressebriefing onsdag ettermiddag.
Båten som frakta undervannsfarkosten (ROV-en) til Dørvika tirsdag formiddag. Politiet tror den innpakka gjenstanden som blei sett med et undervannskamera på søndag kan være den savna Agnes Elisabeth Müller.
Båten som frakta undervannsfarkosten (ROV-en) til Dørvika tirsdag formiddag. Politiet tror den innpakka gjenstanden som blei sett med et undervannskamera på søndag kan være den savna Agnes Elisabeth Müller.

Skal heve gjenstand fra 70 meters dyp