NRK Meny

Fredrikstad Fotballklubb

 • Skagestad ferdig i FFK

  Midtstopper Edvard Skagestad er ferdig i Fredrikstad Fotballklubb etter kun ett år i klubben, melder f-b.no. 29-åringen fortsetter karrieren i Kongsvinger, der han blir lagkamerat med Olav Øby som nylig fullførte en overgang til klubben fra Sarpsborg 08.

 • Tarik vil avslutte i Fredrikstad

  Tarik Elyounoussi ønsker å avslutte fotballkarrieren hjemme i Fredrikstad. Det avslører han i et større intervju med Fredriksstad Blad. Qarabag-spilleren ønsker imidlertid å spille noen sesonger til i utlandet. – Men, jeg har selvsagt lyst til å ta en siste periode i FFK og «slutte sirkelen», sier han til avisen.

  Video Tarik Elyounoussi
  Foto: Nyhetsspiller
 • Pors misfornøyd med FFK

  Ifølge PD.no skal Fredrikstad Fotballklubb ha tatt direkte kontakt med en spiller under kontrakt hos Pors Grenland, uten å kontakte klubben først. – Vi forventer at Fredrikstad er mer profesjonelle enn dette. Å gå fram slik er definitivt ikke etter boka, sier Kyrre Jansen i Pors til avisen. Daglig leder Joacim Heier i FFK sier til NRK at det var snakk om en svært uformell henvendelse og at de ville tatt kontakt med Pors hvis en overgang var aktuelt.

 • – FFK vil hente Tromsdalen-spiller

  Steffen Skogvang Pedersen fra Tromsdalen kan være på vei til Fredrikstad. Det melder itromso.no. Kontrakten til den 24 år gamle forsvarsspilleren går ut ved nyttår. – Det må noe helt spesielt til for at det skal skje. Fredrikstad virker til å ha et spennende prosjekt på gang, sier han til nettstedet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Stakk til skogs med bilskilt

  Politiet har i natt, uten hell, lett med hunder og helikopter etter minst to menn som stakk av etter en utforkjøring i Halden. Vitner så dem løpe til skogs – med bilskiltene. Bilen har små skader.

 • Falt 7-8 meter fra festningen

  Laster Twitter-innhold