NRK Meny

Fredrikstad Fotballklubb

 • Skagestad ferdig i FFK

  Midtstopper Edvard Skagestad er ferdig i Fredrikstad Fotballklubb etter kun ett år i klubben, melder f-b.no. 29-åringen fortsetter karrieren i Kongsvinger, der han blir lagkamerat med Olav Øby som nylig fullførte en overgang til klubben fra Sarpsborg 08.

 • Tarik vil avslutte i Fredrikstad

  Tarik Elyounoussi ønsker å avslutte fotballkarrieren hjemme i Fredrikstad. Det avslører han i et større intervju med Fredriksstad Blad. Qarabag-spilleren ønsker imidlertid å spille noen sesonger til i utlandet. – Men, jeg har selvsagt lyst til å ta en siste periode i FFK og «slutte sirkelen», sier han til avisen.

  Video Tarik Elyounoussi
  Foto: Nyhetsspiller
 • Pors misfornøyd med FFK

  Ifølge PD.no skal Fredrikstad Fotballklubb ha tatt direkte kontakt med en spiller under kontrakt hos Pors Grenland, uten å kontakte klubben først. – Vi forventer at Fredrikstad er mer profesjonelle enn dette. Å gå fram slik er definitivt ikke etter boka, sier Kyrre Jansen i Pors til avisen. Daglig leder Joacim Heier i FFK sier til NRK at det var snakk om en svært uformell henvendelse og at de ville tatt kontakt med Pors hvis en overgang var aktuelt.

 • – FFK vil hente Tromsdalen-spiller

  Steffen Skogvang Pedersen fra Tromsdalen kan være på vei til Fredrikstad. Det melder itromso.no. Kontrakten til den 24 år gamle forsvarsspilleren går ut ved nyttår. – Det må noe helt spesielt til for at det skal skje. Fredrikstad virker til å ha et spennende prosjekt på gang, sier han til nettstedet.

 • Høgmo på vei til FFK

  Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som Fredrikstad-trener, erfarer Fredriksstad Blad. Også NRK får opplyst at FFK er nær ved å sikre seg Høgmo som har vært uten fotballjobb siden han var ferdig som Norge-sjef for et drøyt år siden.

  Høgmo
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Se 22.55-nyhetene

  Bengt-Eigil Ruud gir deg nyhetene fra NRK Østfold klokken 22.55

 • Barnehagene gikk 12 mill i minus

  Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.