NRK Meny

Fredrikstad Fotballklubb

 • FFK går mot millionunderskudd

  Fredrikstad Fotballklubb kan gå mot et underskudd på 3,7 millioner kroner i 2017, skriver Fredriksstad Blad. Det er sponsor- og billettinntektene som har sviktet denne sesongen. FFK kjemper en hard kamp for å unngå nedrykk fra 1. divisjon.

 • Fredrikstad tapte i Bodø

  Fredrikstad tapte kampen mot Bodø/Glimt 4–0 i kveld. FFK ligger på kvalifiseringsplass, med like mange poeng som Elverum på direkte nedrykk til andredivisjon. Det gjenstår ti kamper i førstedivisjon.

 • Fredrikstad sliter i Bodø

  FFK fikk en svært tung start på kampen mot Bodø/Glimt. Allerede etter 25 sekunder sendte Vegard Leikvoll Moberg hjemmelaget i føringen. Etter ni minutter doblet Trond Olsen ledelsen. Bodø/Glimt har også hatt to avslutninger i tverrliggeren. Det står 2-0 til pause.

 • Ber FFK-treneren trekke seg

  Sportskommentator i Demokraten, Knut Johannesen, mener FFK-trener Andrea Loberto bør trekke seg fra jobben. Fredrikstad Fotballklubb ligger på kvalifiseringsplass i 1. divisjon og Demokratens kommentator mener treneren ikke har klart jobben han er satt til å gjøre. Loberto sier til NRK at han ikke har vurdert å trekke seg, og at Demokraten må få skrive det de vil.

  Andrea Loberto
  Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK
 • Kevin Wright ferdig i FFK

  Den engelske forsvarsspilleren Kevin Wright er ferdig i Fredrikstad Fotballklubb, kun et halvt år etter at han skrev kontrakt med klubben. Det melder klubben selv på sine hjemmesider. Wright har signert for en annen klubb i Norden, men det er foreløpig ikke kjent hvilken klubb det er snakk om.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Vil ha dobbeltdekkere

  Statens togmateriell-selskap ber om anbud på dobbeltdekkere. Det er Jernbanedirektoratet som har pålagt selskapet å innhente tilbudet, fordi de mener toetasjes tog skal øke kapasiteten på pendlerstrekningene på Østfoldbanen. Det melder Dagens næringsliv. Fristen for å levere tilbud blir trolig rundt årsskiftet.

 • Ny klubb for Jøndal

  Håndballspilleren Magnus Jøndal fra Hobøl skal spille for den tyske storklubben Flensburg-Handewitt neste sesong. Det melder dansk TV2. Jøndal spiller nå for den danske klubben GOG, men reiser over grensa til Tyskland neste sesong.

  Magnus Jøndal, ØIF Arendal
  Foto: Sander Heggheim/NRK