NRK Meny

Fredrikstad Fotballklubb

 • Tarik vil avslutte i Fredrikstad

  Tarik Elyounoussi ønsker å avslutte fotballkarrieren hjemme i Fredrikstad. Det avslører han i et større intervju med Fredriksstad Blad. Qarabag-spilleren ønsker imidlertid å spille noen sesonger til i utlandet. – Men, jeg har selvsagt lyst til å ta en siste periode i FFK og «slutte sirkelen», sier han til avisen.

  Video Tarik Elyounoussi
  Foto: Nyhetsspiller
 • Pors misfornøyd med FFK

  Ifølge PD.no skal Fredrikstad Fotballklubb ha tatt direkte kontakt med en spiller under kontrakt hos Pors Grenland, uten å kontakte klubben først. – Vi forventer at Fredrikstad er mer profesjonelle enn dette. Å gå fram slik er definitivt ikke etter boka, sier Kyrre Jansen i Pors til avisen. Daglig leder Joacim Heier i FFK sier til NRK at det var snakk om en svært uformell henvendelse og at de ville tatt kontakt med Pors hvis en overgang var aktuelt.

 • – FFK vil hente Tromsdalen-spiller

  Steffen Skogvang Pedersen fra Tromsdalen kan være på vei til Fredrikstad. Det melder itromso.no. Kontrakten til den 24 år gamle forsvarsspilleren går ut ved nyttår. – Det må noe helt spesielt til for at det skal skje. Fredrikstad virker til å ha et spennende prosjekt på gang, sier han til nettstedet.

 • Høgmo på vei til FFK

  Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som Fredrikstad-trener, erfarer Fredriksstad Blad. Også NRK får opplyst at FFK er nær ved å sikre seg Høgmo som har vært uten fotballjobb siden han var ferdig som Norge-sjef for et drøyt år siden.

  Høgmo
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Akinyemi klar for Sandnes Ulf

  Midtstopperen Akinsola Akinyemi har signert en 2-årskontrakt med Sandnes Ulf. Det melder klubben på sine egne nettsider. 24-åringen har denne sesongen spilt for Fredrikstad, men ønsket ikke å være med klubben ned i 2. divisjon.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Stavanger leder

  Med drøye tolv minutter igjen av kampen mellom Sparta og Stavanger leder bortelaget 3-1.

  Sparta Stavanger
  Foto: SEBASTIAN NORDLI / NRK