NRK Meny
Normal

– Dette er helt sinnsykt

En full trailersjåfør fra Estland kjørte rett inn i en hage.

Full trailersjåfør havnet på Mørk gård

En full sjåfør fra Estland havnet bare meter unna et hus. Det er et mysterium hvordan den har havnet der. Veien den kjørte på, sees foran i bildet.

Foto: Kristoffer Hagen

Kjøreturen på den smale, kronglete veien endte i midt i en hage for den fulle føreren fra Estland.

Det er så smalt flere steder at to personbiler ikke kan møte hverandre.

Vitne til NRK

– Skjønner ikke hvordan det er mulig

Politiet fikk melding lørdag formiddag om at et vogntog hadde havnet utenfor veien og like ved et hus.

I en Twitter-melding opplyser politiet i Follo at mannen var påvirket av alkohol og føreren ble raskt pågrept og tatt med til legevakten for blodprøver.

Vogntoget havnet i hagen til Mørk gård, som ligger ved fylkesvei 243. Gården var tidligere behandlingssted for rusmisbrukere under navnet Manifestsenteret.

Et vitne NRK har vært i kontakt med er sjokkert over synet som ventet.

– Før det første skjønner jeg ikke hvordan vogntoget greide å havne der, for det andre står den midt mellom en flaggstang og et kumlokk.

– Smal og farlig vei

Vogntoget står ikke langt fra Trollerudveien, som er en smal vei.

Førerhuset er helt vridd og det er et mysterium hvordan vogntoget har klart å plassere seg som det har gjort.

Vitnet NRK har snakket med sier det er helt sinnsykt at sjåføren har kjørt alkoholpåvirket på de smale veiene i området.

– Det er så smalt flere steder at to personbiler ikke kan møte hverandre. Hadde man møtt den, kunne det fort blitt en alvorlig ulykke, sier vitnet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Første fyrverkeribeslag er gjort

    Tollerne på Svinesund gjorde sesongens første beslag av fyrverkeri i går ettermiddag. En mann i slutten av tenårene, bosatt i Sogn og Fjordane, ble tatt med 61 pinneraketter og seks fyrverkeribatterier. Mannen hadde også med seg en del snus og alkoholholdig drikke som han også måtte levere fra seg.

    Fyrverkeribeslag Svinesund
    Foto: Tollregion Øst
  • 11 år med falsk identitet

    En 35 år gammel mann må sone fire måneder i fengsel for å ha oppgitt falsk identitet for å få opphold i Norge. I Sarpsborg tingrett innrømmet mannen at han er syrisk borger, men oppga at han var iraker da han kom til landet i 2006. Han har benyttet falske, irakiske identitetspapirer. Mannen mister også oppholdstillatelsen i Norge.