Hopp til innhold

Mann alvorlig skadd i mulig knivstikking i Oslo

En skadet mann er funnet i en oppgang på Torshov i Oslo. Politiet mener at mannen trolig er skadet med et stikkvåpen.

Torshov

SKADET MANN: En mann er skadet med et mulig stikkvåpen på Torshov i Oslo. Mannen er kjørt sykehus. Kriminalvakten er på stedet.

Foto: Nadir Alam/NRK

– Mannen er sannsynligvis skadet med et stikkvåpen, og er kjørt sykehus. Vi etterforsker hendelsen som en kriminalsak, og kriminalvakten er på stedet, melder operasjonssentralen til Oslo-politiet.

Mannens skadeomfang er foreløpig noe uavklart. Han har skader i kroppen forenelig med stikkvåpen, og er kjørt til sykehus med det som beskrives som alvorlige skader, opplyser operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NRK.

Politiet fikk melding om hendelsen fra AMK-sentralen ved 21.30-tiden tirsdag kveld. De ble varslet av et vitne som hadde kommet over mannen, som fremsto som skadet.

Sperret av
Foto: Nadir Alam / NRK

Leilighet kan være åsted

– Mannen har ikke gitt oss noen opplysninger om hva som har skjedd. Og vi er usikre på hva som er årsaken til skadene. Det kan være et uhell, men politiet jobber ut ifra en teori om at det er utført en kriminell handling, sier operasjonslederen.

Politiet var tirsdag kveld på stedet med et stort antall patruljer, og søkte i området etter en person til, som de tror kan ha noe med saken å gjøre.

– Funn i en leilighet i oppgangen tyder på at dette kan være et åsted, og en person i leiligheten har status som vitne, sier Jøkling.

To er pågrepet etter knivstikkingen.

– Siden i går kveld har personen som ble brakt til sykehus med stikkskader kommet utenfor livsfare. Han er fortsatt alvorlig skadd, men er utenfor livsfare, sier Anders Jonsrud, vaktleder på kriminalvakta i Oslo, onsdag morgen.

Det har vært flere knivstikkinger i hovedstaden de siste ukene.

Torshov