FILE PHOTO: Telia sign is seen on a building in Vilnius
Foto: Ints Kalnins / Reuters

Telia

 • Telia åpnet 5G-nettet

  I dag åpnet Telia sitt første 5G-nett i Norge. Lillestrøm og deler av Groruddalen i Oslo vil kunne benytte seg av nettet i første omgang. De planlegger å gi hele Norge tilgang til 5G-nettet innen 2023. Telenor åpnet 5G-nett i deler av landet i mars.

 • Telia åpner 5G-nettet i Norge

  Telia åpnet i dag sitt 5G-nett i Norge. Det nye nettet aktiveres først i Lillestrøm og deler av Groruddalen i Oslo. Selskapet har som mål at opp mot halve befolkningen skal ha 5G-dekning i løpet av neste år.

 • Problemer med BankID

  Telia melder at de har kapasitetsproblemer med tjenesten BankID på mobil, som følge av koronautbruddet. – Med utsendelsen av skattemeldinger fra 18. mars kan det forekomme ytterligere ustabilitet i tjenesten, skriver selskapet i en pressemelding.

  Tastetrykk, mobil
  Foto: Ingvild A. Eide / NRK
 • Grimstad-mann tapte mot Telia

  En mann fra Grimstad forbys å koble fra strøm til en mobilmast som står på en privat eiendom i kommunen. Det slår Aust-Agder tingrett fast i en kjennelse. Mannen må betale 90.000 kroner i saksomkostninger til Telia. Striden bunner i en leieavtale knyttet til mobilmasten.

 • Telia og Discovery enige om avtale

  Telia og Discovery er enige om en ny distribusjonavtale for Discoverys TV-kanaler, skriver Telia i en pressemelding søndag. Discoverys kanaler, som TVNorge og Eurosport, vil dermed være tilbake hos GET-kunder i løpet av dagen. GET eies av Telia.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no