Hopp til innhold
Revidert nasjonalbudsjett legges fram

Revidert nasjonalbudsjett 2015

Oppsummert

Tirsdag presenterer regjeringen sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2015. Blant tiltakene er 1,1 milliarder kroner ekstra til kommunene for å dekke opp for svikt i skatteinntektene.

  • Nye forhandlinger om revidert

    Regjeringene og Venstre og KrF sitter i dag i nye forhandlinger om revidert statsbudsjett. Støttepartiene ønsker tiltak mot arbeidsledighet, mer penger til kommunene og til grønn omstilling i næringslivet. Fristen for å bli enige går ut i morgen.

    fire
    Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix
  • Erna tror de blir enige

    Statsminister Erna Solberg er ikke i tvil om at regjeringen og samarbeidspartiene vil bli enige om et revidert statsbudsjett, skriver NTB. De fire partiene sitter i forhandlinger denne helgen.

  • Forhandler om revidert i helgen

    Fristen for forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett er foreløpig satt til mandag. Partene har trolig avsluttet forhandlingene for i kveld, men vil sannsynligvis møtes lørdag, ifølge KrF.

  • Budsjettforhandlingene i gang

    Regjeringspartiene har startet forhandlinger med Venstre og KrF om revidert nasjonalbudsjett. – Økende arbeidsledighet krever tiltak, men vi har også et øye for kommunene, sier KrFs Hans Olav Syversen til NTB.

  • – Forsvars-styrking er en vits

    Befalets fellesorganisasjon (BFO) kaller regjeringens satsing på Forsvaret i Revidert nasjonalbudsjett for en vits. – Regjeringen setter oss ikke i stand til å forsvare landet ved kun å gi brødsmuler, sier BFO-leder Rune Rudberg.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no