NRK Meny
Revidert nasjonalbudsjett legges fram

Revidert nasjonalbudsjett 2015

Oppsummert

Tirsdag presenterer regjeringen sitt forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2015. Blant tiltakene er 1,1 milliarder kroner ekstra til kommunene for å dekke opp for svikt i skatteinntektene.

 • Nye forhandlinger om revidert

  Regjeringene og Venstre og KrF sitter i dag i nye forhandlinger om revidert statsbudsjett. Støttepartiene ønsker tiltak mot arbeidsledighet, mer penger til kommunene og til grønn omstilling i næringslivet. Fristen for å bli enige går ut i morgen.

  fire
  Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix
 • Erna tror de blir enige

  Statsminister Erna Solberg er ikke i tvil om at regjeringen og samarbeidspartiene vil bli enige om et revidert statsbudsjett, skriver NTB. De fire partiene sitter i forhandlinger denne helgen.

 • Forhandler om revidert i helgen

  Fristen for forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett er foreløpig satt til mandag. Partene har trolig avsluttet forhandlingene for i kveld, men vil sannsynligvis møtes lørdag, ifølge KrF.

 • Budsjettforhandlingene i gang

  Regjeringspartiene har startet forhandlinger med Venstre og KrF om revidert nasjonalbudsjett. – Økende arbeidsledighet krever tiltak, men vi har også et øye for kommunene, sier KrFs Hans Olav Syversen til NTB.

 • – Forsvars-styrking er en vits

  Befalets fellesorganisasjon (BFO) kaller regjeringens satsing på Forsvaret i Revidert nasjonalbudsjett for en vits. – Regjeringen setter oss ikke i stand til å forsvare landet ved kun å gi brødsmuler, sier BFO-leder Rune Rudberg.

Revidert nasjonalbudsjett legges fram

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no