Hopp til innhold
Petter Stordalen smiler og blir avbildet sammen med Ving-ansatte og Vings maskot Lollo
Foto: TT / Reuters/NTB Scanpix

Petter Stordalen

Oppsummert

Hotellkongen Petter Stordalens selskap Strawberry kjøper 40 prosent av Ving etter at morselskapet, den britiske reisegiganten Thomas Cook, gikk konkurs i september. Kjøpet gjøres sammen med oppkjøpsfondene Altor og britiske TDR Capital.

 • Stordalen vurderer anke

  Petter Stordalen er dømt til å betale nær 180 millioner kroner til staten. Det var E24, som meldte dette først. Både Staten og Stordal vurderer om de skal anke avgjørelsen fra Oslo tingrett.

  – Det er gledelig at Stordalen får medhold i at den kapitalen som var i behold ligger fast, men Stordalen er skuffet over at retten skjærer igjennom regelen for øvrig. Nå skal først dommen analyseres. Så må vi komme tilbake til om den påankes, sier Shetelig til E24.

  Stordalen saksøkte staten, etter at han mottok et skattekrav på i overkant av 200 millioner kroner.

 • E24: Stordalen slipper deler av skattekravet

  Petter Stordalen slipper deler av skattekravet: Må betale nær 180 millioner kroner til staten, skriver E24. Staten vurderer om de skal anke.

  Stordalen saksøkte staten, etter at han mottok et skattekrav på i overkant av 200 millioner kroner.

 • Stordalens hoteller går bra

  Hotellkjeden Nordic Choice økte resultatet med 1,7 milliarder kroner i fjor og går mot et enda bedre 2023, skriver Finansavisen.

  I 2021 hadde Nordic Choice-kjeden et resultat før skatt på minus 1.152 millioner kroner. For 2022 er resultatet på 687 millioner kroner i pluss, altså en forbedring på 1,7 milliarder kroner.

 • Stordalen bruker nesten én milliard på navnebytte

  Hotellkjeden Nordic Choice Hotels blir til Strawberry. Det koster nesten én milliard kroner.

  Hotellkongen Petter Stordalen feiret navnebytte med å dele ut jordbær på Jernbanetorget i Oslo mandag. Han har bakgrunn som jordbærselger.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no