Kong Harald om kritikken.

Kongefamilien

Oppsummert

Kong Harald og dronning Sonja på offisielt besøk til Italia denne uken.

 • Kronprinsessen avlyste seminar

  Kronprinsesse Mette-Marit er syk og har måttet avlyse sin deltakelse på seminaret «Responsibility Works». Kommunikasjonssjef Sven Gjeruldsen ved Slottet sier til Nettavisen at det ikke er snakk om alvorlig sykdom.

 • Mette-Marit er syk

  Kronprinsessen har meldt forfall til seminaret «Responsibility Works» i dag. Årsaken er sykdom, melder Nettavisen. – Det er ikke alvorlig. Kronprinsen stepper inn for henne, sier assisterende kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff, Sven Gjeruldsen

 • Kronprinsen offentliggjør formuen

  Offentligheten har ikke innsyn i kronprins Haakons private formue, men overfor Dagbladet letter Slottet på sløret: kronprinsens formue er på «om lag ni millioner kroner og er plassert i fond i Norge og i utlandet». Pluss Skaugum, Flatholmen og Uvdal.

 • Kronprinsparet viser «Kongens nei»

  Kronprinsparet vil selv presentere den norske Oscar-kandidaten «Kongens nei» når den vises for gjester og bransjeaktører i Toronto i forbindelse med deres offisielle besøk i Canada. Til nå er filmen blitt sett av over en halv million nordmenn.

 • Global Dignity legges ned i Norge

  Kronprinsens initiativ Global Dignity Norge blir lagt ned. Det ble bestemt på et styremøte i dag. Årsaken er at det ikke er økonomisk grunnlag for videre drift. Kronprins Haakon har vært med i ledelsen i over ti år.

Kong Harald om kritikken.
– Det ville vært så lett for kronprinsparet å sagt hvem som eier båten, sier kommunikasjonssjef Marianne Hagen ved Det kongelige hoff.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no