Julefotografering på Slottet 2019.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kongefamilien

Oppsummert

Kong Harald og dronning Sonja uttrykker stor sorg over at deres tidligere svigersønn Ari Behn har gått bort. Begge har avlyst offentlige opptredener i perioden etter dødsfallet 1. juledag.

 • Kronprinsparet blir utleiere

  Nå kan du bli nabo med kronprinsparet på Skaugum. Huset, som kronprinsparet selv leier ut, ligger et steinkast fra deres egen bolig, og det koster 27.000 kroner i måneden å leie det rødmalte huset på nesten 300 m², skriver Budstikka.

  17. mai på Skaugum.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Prinsesse Ingrid Alexandra er 16 år

  Kongehuset har i anledning 16-årsdagen til prinsesse Ingrid Alexandra sendt ut en nytt bilde av arveprinsessen. Fødselsdagen feires privat. På Kongehusets nettsider fortelles det at prinsessen driver med kickboksing, ski og vannsport.

  Prinsesse Ingrid Alexandra 16 år
  Foto: Ann Cathrin Buchardt/det Kongelige Hoff / NTB scanpix
  Slottet friga et nytt bilde i anledning Hennes Kongelige Høyhet Prinsesse Ingrid Alexandras 16-årsdag 21. januar 2020.
 • Kronprins Haakon til Israel

  Kronprins Haakon skal delta på 75-årsmarkeringa av frigjeringa av Auschwitz-Birkenau i Jerusalem torsdag. Til saman skal 46 presidenter, statsministrar, medlemmar av kongehus og parlamentsleiarar frå heile verda delta på markeringa.

 • Kongen er utskrevet fra sykehus

  Kong Harald ble i dag utskrevet fra Rikshospitalet. Kongen ble innlagt i forrige uke på grunn av svimmelhet. Han er fremdeles sykemeldt, melder Slottet. Kronprins Haakon fungerer som regent og midlertidig statsoverhode så lenge kongen er sykmeldt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no