Julefotografering på Slottet 2019.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kongefamilien

Oppsummert

Kong Harald og dronning Sonja uttrykker stor sorg over at deres tidligere svigersønn Ari Behn har gått bort. Begge har avlyst offentlige opptredener i perioden etter dødsfallet 1. juledag.

 • Prinsessen starter på Elvebakken

  Prinsesse Ingrid Alexandra begynner på Elvebakken videregående skole i Oslo til høsten. Elvebakken er den skolen i Oslo med høyest inntakskrav. Prinsessen avsluttet ungdomsskolen denne våren, og gikk 10. klasse på Uranienborg ungdomsskole i Oslo.

  Prinsesse Ingrid Alexandra
  Foto: Ann Cathrin Buchardt, Det kongelige hoff
 • Kongefamilien i sommermodus

  Kongehuset har publisert en hilsen og et bilde på Instagram der hele familien er samlet i nydelig sommervær. «Kongefamilien ønsker alle sammen en riktig god sommer,» heter det i Instagram-innlegget.

  Sommerhilsen fra kongefalilien
  Foto: Det Kongelige Hoff / NTB scanpix
 • Märtha Louise har solgt Bloksberg

  Märtha Louise har solgt feriestedet Bloksberg på Hankø i Fredrikstad, som daværende kronprins Olav kjøpte i 1947. – Eiendommen er solgt. Pris og kjøper er konfidensielt, sier eiendomsmegler Torbjørn Ek til Dagbladet.

  Martha Louise på bokbadet i Cappeln Damm.
  Foto: Vidar Ruud
 • Mette-Marits bonusfar er død

  De vil savne Magnar som betød mye for familien, uttaler kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit til Dagbladet. Magnar Alfred Fjeldvær var sammen med Mette-Marits mor, Marit Tjessem. Han gikk bort 15. juni.

 • Kongefamiliens sommerferie

  Kongefamilien vil tilbringe årets sommerferie i Norge. Kongeparet skal være på sitt landsted på Mågerø, mens Kronprinsfamilien ferierer på Sørlandet. Kongefamilien vil også tilbringe tid om bord i Kongeskipet Norge, opplyser kongehuset til NRK.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no