Hopp til innhold
Märtha Louise og Durek Verrett forlovet
Foto: Babak Golkar/elevateYOU / NTB

Märtha Louise og Durek Verrett

Oppsummert

Når prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifter seg, vil Verrett bli en del av kongefamilien. Han vil i tråd med tradisjonen imidlertid ikke få noen tittel eller representere kongehuset.

  • Gir ekstra skjenketid til prinsessens bryllupsfest

    Når prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett feirer bryllup på Hotel Union Geiranger, kan det serveres alkohol fram til klokka 03.00 både natt til fredag og lørdag.

    Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett gifter seg på Hotel Union 31. august, men det blir en hel helg med feiring. Hotellsjefen søkte om å få, og fikk, utvidet skjenketiden fra klokka 02 til klokka 03 fredag og lørdag, skriver lokalavisa Nyss, som refererer til kommunikasjonen med Stranda kommune.

    – All skjenking skal opphøre senest klokka 03. Konsum av utskjenket alkoholholdig drikk skal opphøre senest klokka 03.30, står det i kommunens svar på søknaden.

    Märtha Louise og Durek Verrett går arm i arm og smiler ved Deichman i Bjørvika i Oslo, i anledning feiringen av prinsesse Ingrid Alexandras 18-årsdag der. Prinsessen er ikledd en rosa kjole, mens Verrett har på seg en smoking.
    Foto: Lise Åserud / NTB
  • Verrett har 6 måneders oppholdstillatelse

    – Jeg er glad for å kunne opplyse at jeg for tiden har seks måneders opphold i Norge. Alle eiendelene mine er her, og jeg gleder meg til å etablere en mer permanent tilstedeværelse etter bryllupet vårt, skriver Verrett i en e-post til VG.

    Han gleder seg til å etablere et mer permanent liv etter bryllupet med prinsesse Märtha 31. august, skriver avisen.

    Verrets oppholdstillatelse gir tillatelse til å jobbe og drive forretninger.

    En amerikansk borger kan oppholde seg visumfritt i Norge inntil 90 dager, men ønsker vedkommende å bli lengre enn dette, må det søkes om oppholdstillatelse.

  • Vinmonopolet: Prinsesse-gin brøt loven

    Etikketen der Märtha Louise og Durek Verrets monogram var trykket, er i strid med reklameforbudloven, ifølge Vinmonopolet.

    Vinmonopolet opplyser at grossisten nå har beslutte å endre etiketten og fjerne monogrammet, slik at det ikke bryter med reklameforbudet.

    Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett står ved siden av hverandre og holder opp to glass med rosa drinker på lanseringen av deres bryllupsgrin "Pink Gin"

    Vinmonopolet: Prinsesse-gin brøt loven – må endre etiketten

    Etiketten der Märtha Louise og Durek Verrets monogram var trykket, er i strid med reklameforbudloven, ifølge Vinmonopolet.

  • Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise laget eget monogram

    I forkant av bryllupet i Geiranger 31. august lanserte prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett et eget monogram.

    Mandag ettermiddag delte prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett et eget monogram i hvert sitt innlegg i sosiale medier. Monogrammet hedrer parets tidligere liv sammen i Egypt, og omfavner hieroglyfene og de egyptiske symbolene, skriver paret. I innlegget beskriver de symbolikken til de ulike symbolene som er benyttet i monogrammet.

    – Dette monogrammet taler virkelig til kjernen vår, og representerer oss og vår kjærlighet, står det i innlegget.

    Paret presiserer at monogrammet ikke er offisielt, ettersom prinsesse Märtha Louise ikke lengre representerer Kongehuset i offisielle sammenheng.

    (NTB)

    Pink gin

    Skriftekspert om monogrammet til Märtha: – Bokstavane er amatørmessig forma ut

    Den rosa ginen til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har skapt oppstyr. No får også monogrammet på flaska gjennomgå.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no