Hopp til innhold

Canal Digital

  • EU-ja til sammenslåing av kanaler

    EU-kommisjonen har godkjent avtalen om å slå sammen Canal Digital og Viasat Consumer. Det nye selskapet vil få over 1,25 millioner kunder og en omsetning på 7 milliarder kroner. Hovedkontorene skal ligge i Oslo og Stockholm.

  • Canal Digital blir dyrere

    Torsdag kom Canal Digital og Discovery til enighet, og Canal Digital-kunder har igjen tilgang til TVNorge og andre kanaler. – Det vil komme prisøkning, men den er ikke urimelig, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Pettersen i Canal Digital til NTB.

  • NTB: – Enige om TV-avtale

    Canal Digital og Discovery Networks er enige om en avtale for distribusjon av TV Norge og en rekke andre kanaler, får NTB opplyst. Avtalen betyr at kanalene var tilbake allerede hos abonnentene fra klokka ni torsdag formiddag.

  • Kanalstriden er fremdeles uløst

    Forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery fortsetter. Rundt en million abonnenter hos Telenor-eide Canal Digital vært uten TVNorge og tolv andre TV-kanaler som følge av striden. Partene vil ikke kommentere forhandlingene, ifølge NTB.

  • Ingen tegn til løsning på TV-strid

    Det er lite som tyder på noen løsning i striden mellom Canal Digital og Discovery fredag. Partene forhandler, men står langt fra hverandre. – Partene står langt fra hverandre, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks Norway.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no