Canal Digital

 • Canal Digital blir dyrere

  Torsdag kom Canal Digital og Discovery til enighet, og Canal Digital-kunder har igjen tilgang til TVNorge og andre kanaler. – Det vil komme prisøkning, men den er ikke urimelig, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Pettersen i Canal Digital til NTB.

 • NTB: – Enige om TV-avtale

  Canal Digital og Discovery Networks er enige om en avtale for distribusjon av TV Norge og en rekke andre kanaler, får NTB opplyst. Avtalen betyr at kanalene var tilbake allerede hos abonnentene fra klokka ni torsdag formiddag.

 • Kanalstriden er fremdeles uløst

  Forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery fortsetter. Rundt en million abonnenter hos Telenor-eide Canal Digital vært uten TVNorge og tolv andre TV-kanaler som følge av striden. Partene vil ikke kommentere forhandlingene, ifølge NTB.

 • Ingen tegn til løsning på TV-strid

  Det er lite som tyder på noen løsning i striden mellom Canal Digital og Discovery fredag. Partene forhandler, men står langt fra hverandre. – Partene står langt fra hverandre, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks Norway.

 • Fortsatt ingen løsning i TV-strid

  Forhandlingene mellom Canal Digital og Discovery Networks om å distribuere TV-signalene, pågår fremdeles. Partene er foreløpig meget ordknappe. – Vi jobber for å få en avtale, sier informasjonsdirektør i Telenor og Canal Digital, Tormod Sandstø.

Harald Strømme i TVNorge forklarer hva han mener konflikten med Canal Digital består i. Etter at Canal Digital tok kanalen av lufta har de mistet omtrent halvparten av sine seere.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no