NRK Meny
Trondheim bydrift er ute og rydder i Sandbakkvegen, Heimdal
Foto: Bjarte Johannesen / NRK

Ekstremværet Tor

Oppsummert

Ekstremværet Tor herjet med boliger, biler, campingvogner og båter fredag og lørdag. Skadeomfanget er langt mindre enn forsikringsselskapene fryktet.

 • Hundrevis av skader etter «Tor»

  Forsikringsselskapene har fått inn over 600 meldinger om skade etter herjingene til ekstremværet «Tor». If har så langt passert 200 skademeldinger. De fleste av dem har kommet inn på Sunnmøre. Gjensidige har mottatt 300 skadesaker.

 • 300 skader til Gjensidige etter Tor

  Gjensidige hadde lørdag fått inn omtrent 300 skadesaker. De fleste er bygningsskader forårsaket av vinden, båter som har slitt seg eller sunket og biler og campingvogner som er truffet av takplater, takstein og andre løse gjenstander.

 • Mange småskader etter Tor

  Forsikringsselskapet Tryg Forsikring har så langt fått inn rundt 100 skadesaker etter ekstremværet Tor. – Uværet har ikke rammet så hardt som vi fryktet, og folk er flinke til å ta vare på tingene sine, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens.

 • Mange drivende joller etter uværet

  Etter ekstremværet «Tor» har Hovedredningssentralen for Sør-Norge fått melding om flere drivende joller rundt om. De oppfordrer folk som har båter liggende ute om å ta en sjekk.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no