Mange personer har mistet livet og flere tusen er såret etter eksplosjonene i Beirut tirsdag. Slik så det ut dagen etter. Foto: AP/NRK

Eksplosjon i Beirut

Oppsummert

En stor eksplosjon rammet Libanons hovedstad Beirut 4. august. Så langt er det meldt om 171 døde og flere tusen skadde. Landets regjering har nå gått av som følger av eksplosjonen.

 • Ingen livsteikn i Beirut-ruin

  Redningsmannskapet som tok seg gjennom ruinane av eit eksplosjonsråka bygg i Beirut seier det ikkje lenger er håp om å finne nokon i live, etter den enorme eksplosjonen ved hamna førre månad. Kring 50 personar deltok i søket, melder Reuters.

 • Letearbeid i Beirut fortsetter

  Libanesiske og chilenske letemannskaper søker for tredje dag på rad etter mulige overlevende etter eksplosjonen i Beirut, mer enn en måned etter. Håpet om å finne overlevende ble styrket da redningshund plukket opp tegn på liv i ruinene.

 • Meir ammoniumnitrat oppdaga

  Over fire tonn ammoniumnitrat er oppdaga i eit lager ved hamna i Beirut, ifylgje den libanesiske hæren. Delar av Beirut vart 4. august jamna med jorda etter ein eksplosjon i eit lager med ammoniumnitrat i hamna.

 • Sju fortsatt savnet i Beirut

  Sju personer er fortsatt savnet etter den kraftige eksplosjonen i Beirut tidlig i august, opplyser den libanesiske hæren. Helsemyndighetene opplyser at dødstallet er oppe i 188 etter eksplosjonen som også førte til store matrielle skader, melder AFP.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no