Hopp til innhold
Blomster og bilder utenfor boligblokka på Surfside i Miami Beach i Florida som raste sammen 24. juni 2021
Foto: Al Diaz / AP / NTB

Boligblokk kollapset i Miami

Oppsummert

Den 24. juni kollapset en 12 etasjer høy boligblokk i Miami i Florida. 90 mennesker er funnet døde i ruinene.

 • Forlik for ofrene i blokkollapsen i Miami

  Overlevende og pårørende av de 98 som døde da en boligblokk raste sammen i Miami i fjor, har godtatt et forlik på 997 millioner dollar. Det opplyser advokat Carlos Silva, en av representantene for saksøkerne. Summen tilsvarer drøyt 9,7 milliarder kroner.

  Søksmålet er rettet mot blant andre forsikringsselskaper og byggefirmaer som arbeidet på en tilstøtende bygning, skriver New York Times. Det må fortsatt få endelig godkjennelse.

  98 mennesker døde da Champlain Towers South kollapset på sekunder. Nå har de overlevende og etterlatte inngått forlik på 997 millioner dollar.
  Foto: Mark Humphrey / AP
 • Søket i ruinene formelt avsluttet

  Brannmannskaper har formelt avsluttet søket etter døde i boligblokken som kollapset nord for Miami Beach for en måned siden. 97 mennesker mistet livet og en uidentifisert person er fortsatt savnet etter at deler av Champlain Towers South raste sammen

 • Fire nye funnet etter boligkollaps

  Fire nye personer er funnet omkommet i ruinene etter at en boligblokk kollapset i Miami i USA 24. juni. Til sammen er 94 personer nå funnet omkommet. 83 av dem er identifisert. Letemannskaper fortsetter å lete i bygningsrestene, og myndighetene håper å fullføre søket i løpet av de neste ukene.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no