USA-SEPT11/ File photo of the World Trade Center pouring smoke shortly after being struck by hijacked commercial airplanes in New York
Foto: BRAD RICKERBY / Reuters

15 år siden terrorangrepet 11/9

Oppsummert

I år er det 15 år siden to kaprede fly fløy inn i World Trade Center-tårnene i New York. Samme dag styrtet ett fly inn i Pentagon-bygningen og ett på en åker i Pennsylvania. Terrorangrepet markeres med minneseremoni ved Ground Zero i New York.

 • Uvel Clinton på minnemarkering

  En video som har dukket opp på sosiale medier, viser episoden der Hillary Clinton venter på bilen sin etter hun skal ha fått heteslag. Hun støttes av flere medhjelpere på veien fra fortauet til bilen, og er tydelig ustø.

  Laster Twitter-innhold
 • Clinton måtte forlate minneseremoni

  Ifølge tv-kanalen Fox News måtte Hillary Clinton forlate minneseremonien i New York etter at hun fikk et illebefinnende. Det er en politikilde som hevder overfor tv-kanalen at Clinton dro tidlig fra seremonien etter hun fikk et illebefinnende.

  Laster Twitter-innhold
 • Obama:– Mangfold er ikke en svakhet

  USAs president Barack Obama sa i en tale i dag at landet aldri vil glemme dem som ble drept i terrorangrepet for 15 år siden. – USAs mangfold er ikke en svakhet, men en styrke, sa Obama i dag. Han skal senere i dag holde en tale i Pentagon.

  US-ATTACKS-9/11-ANNIVERSARY
  Foto: NICHOLAS KAMM / Afp
Minneseremoni i New York etter angrepene på Twin towers for femten år siden

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no