Vogue: Dette er Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss

Henrik Holm (22) fra Skam og modellkjæresten Lea Meyer (18) får internasjonal oppmerksomhet.

Henrik Holm og Lea Meyer utenfor Oslo Runway.

POPULÆRT PAR: Henrik Holm og Lea Meyer utenfor Oslo Runway.

Foto: Alexander Norheim

Det var under Oslo Runway at skuespiller Henrik Holm (22) og kjæresten Lea Meyer (18) ble intervjuet av britiske Vogue. Holm er mest kjent for rollen som Even, i tredje og fjerde sesong av Skam. Meyer er skuespiller og modell.

I intervjuet med Vogue forteller kjæresteparet at de møttes på Kaffebrenneriet, hvor Holm jobbet tidligere.

– Jeg prøvde hele tiden å manne meg opp til å si hei til henne. En dag, mens Lea gjorde lekser i hjørnet av kafeen, kom lillebroren min inn med en venn. Da viste det seg at lillebrødrene våre er bestevenner. Det ble mitt smutthull til å snakke med Lea, sier Holm til magasinet.

Les også: Skam forandrer alt

Les også: «Skam» nominert til nordisk TV-pris

Fotografert i norsk design

Ifølge Melk & Honning havnet paret i Vogue mye takket være deres felles modellagent, Alexander Norheim i Team Models. Norheim sier til nettstedet at prosessen startet med en idé som ble organisert av den amerikanske innkjøperen Yael Quint og stylisten Tom Broecker, som ble flydd til Oslo av arrangørene bak Oslo Runway.

Vogue omtaler kjæresteparet på som Norges svar på Johnny Depp og Kate Moss, og beskriver båndet mellom de unge skuespillerne to som utrolig.

Paret har latt seg fotografere av Nick Thompson, ikledd designmerker som Tom Wood, Bror August og Moods of Norway.

– Veldig stolte

NRK har forsøkt å få en kommentar fra skuespillerparet. Norheim i Team Models sier at han kan uttale seg på byråets vegne:

– Vi er selvfølgelig veldig stolte over at Henrik og Lea får internasjonal oppmerksomhet. De er unge og flinke talenter, som begynner å sette deres preg på verden. Britiske Vogue er jo en av motebransjens ledende publikasjoner. At de legger merke til Henrik og Lea sitt potensial, er utelukkende positivt, sier Norheim til NRK.

– Hva betyr en slik oppmerksomhet for deres videre karriere?

– De begge fokuserer på skuespill, men det er jo ingen hemmelighet at mote- og filmbransjen ofte går hånd i hånd. Vi tenker det er bra med eksponeringen. Tiden vil vise hva slags muligheter som kan komme med en slik oppmerksomhet, sier han.

Årets TV-par

Karakterene Isak og Even har blitt et av de mest kjente parene fra Skam. Holm har tidligere uttalt at det har vært viktig å være komfortabel med hverandre. Under Gullruten 2017 stakk «O helga natt»-scenen av med seieren for «Årets TV-øyeblikk».

Henrik Holm forteller om hvordan det var å spille inn de intime kjærlighetsscenene mellom karakteren Isak og Even i Skam.

I en konkurranse med TV-paret Magnus og Alec fra serien «Shadowhunters», ble Even og Isak kåret til årets TV-par av leserne til underholdningsnettstedet E! News. I en Instagram-post takket Holm fansen for støtten under kåringen.

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger