NRK Meny
Normal

To polititjenestemenn skadd i ulykke på E18

En politibil ble påkjørt bakfra i forholdsvis høy hastighet på E18 ved Slependen søndag kveld. Politibilen sto stille og kontrollerte et kjøretøy da den ble truffet av en annen bil.

– En tjenestebil har blitt påkjørt bakfra på E18. Bilen sto stille og hadde kontrollert et kjøretøy da det ble truffet, sa operasjonsleder Tora Jordan til NRK søndag kveld.

Ulykken skjedde i en havarilomme ved Slependen mellom Asker og Sandvika i retning Oslo.

Politibilen ble påkjørt bakfra i forholdsvis høy hastighet. To tjenestemenn ble skadet og kjørt til sykehus. I tillegg skal to sivile være lettere skadet og kjørt til legevakten.

– Hva skjer med sjåføren?

– Han kommer til å bli avhørt, så får etterforskningen vise hva som er årsaken til ulykken. Oslo politidistrikt skal etterforske saken, ettersom vi selv har involverte polititjenestemenn, sier Jordan.

Smerter i rygg og nakke

Mandag morgen forteller politiet at de to tjenestemennene har tilbrakt natten på sykehus.

– Politibetjentene har ligget til observasjon på Bærum sykehus i natt etter at de hadde smerter i rygg og nakke, sier operasjonsleder Thor Arne Bakken i Asker og Bærum politidistrikt til NRK.

Mandag formiddag opplyser Asker og Bærum politidistrikt at de to politimennene er utskrevet fra sykehuset. De var forslått, men slapp fra hendelsen uten varige skader.

Det ble gjort åstedsundersøkelser på stedet. De involverte bilene ble tauet bort. Politiet meldte om trafikkulykken på Twitter klokken 21.33 søndag kveld.

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT

Siste meldinger