Hopp til innhold

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Bergen

En 30 år gammel mann ble funnet død i en leilighet på Laksevåg i Bergen tirsdag. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig.

Flere politipatruljer er i Laksevåg etter at en 30 år gammel mann ble funnet død i en leilighet.

PÅ STEDET: Flere politipatruljer og krimteknikere er i gang med etterforskning av det mistenkelige dødsfallet på Laksevåg.

Foto: Leif Rune Løland / NRK

Politiet fikk melding om dødsfallet like etter 18.30 tirsdag.

Mannen i 30-årene ble funnet død i en leilighet på Laksevåg i Bergen.

Dødsfallet anses som mistenkelig. Derfor er det startet etterforskning, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding tirsdag kveld.

Politiet er på stedet med flere ressurser og kriminaltekniske etterforskere har nylig kommet til stedet, skriver operasjonsleder Jørgen Ommedal ved Vest politidistrikt.

Onsdag morgen har ikke politiet nye opplysninger i saken, men operasjonsleder Terje Magnussen sier til NRK at det kommer en oppdatering senere i dag.

Politiet er i gang med rundspørring i Laksevåg.

Rundspørring i nabolaget

Det er startet innledende avhør av avdødes nærmeste omgangskrets og familie. Politiet gikk også i gang med en rundspørring i nabolaget tirsdag kveld.

– Vi vet per nå ikke noe om hendelsesforløpet i forkant av meldingen til politiet, men vi har iverksatt etterforskning av mistenkelig dødsfall.

Tirsdag kveld ønsket ikke politiet å si noe om hva som er bakgrunnen for at de anser dødsfallet som mistenkelig. Ei heller om hvem som varslet om den døde mannen, skriver Bergensavisen.

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Laksevåg i Bergen

UNDERSØKER STEDET: Politiet er i gang med rundspørring og sikrer tekniske bevis på steder.

Foto: Leif Rune Løland / NRK

Lyspunkt

AKTUELT NÅ