NRK Meny
Normal

Tapte fortjent i Stavanger

Bodø/Glimt fikk to kjappe baklengs i sekken borte mot Viking og klarte aldri komme tilbake i kampen. Vi fulgte kampen her.

Aasmund Bjørkan

Aasmund Bjørkan og Bodø/Glimt har så langt hatt mer å juble for i cupen enn i serien. Med seier over Viking i dag kan de likevel ta sommerferie på trygg grunn.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Før eliteseriens 13. runde er det tett mellom lagene rundt nedrykksstreken. Tar Bodø/Glimt med seg tre poeng fra Stavanger kan de klatre forbi både Ålesund og gutan fra Tromsø på tabellen.

Bodø/Glimt ligger nå på 13. plass på tabellen, med ett poeng mer enn Vålerenga som ligger på kvalifiseringsplass.

Viking har på sin side fått en god start på årets sesong og vil med seier fortsatt være med i medaljekampen.

Glimt gjør to endringer fra cup-kampen mot Haugesund. Simon Thomas erstatter den EM-klare keeperen Hannes Thor Halldorsson, mens toppscorer Milan Jevtovic kommer inn for Fitim Azemi som måtte ut med skade onsdag.

God følelse

De to forrige møtene mellom Viking og Bodø/Glimt Glimt-lag har begge endt med tap for nordlendingene.

De helgule fra Bodø har likevel med seg en god følelse til Stavanger etter at de bekjempet Haugesund i Norgescupen forrige onsdag.

Straffesparkkonkurranse måtte til, men Glimt trakk det lengste strået og gikk videre til kvartfinalene.

Kraftanstrengelse onsdag

At dagens mostander hadde fri samtidig som de helgule måtte igjennom 120 minutter samt straffespark onsdag, tror ikke Glimt-treneren har altfor mye å si.

– Jeg tror bare det betyr at vi kommer til å være bedre på søndag. Hadde det vært en kraftanstrengelse torsdag, ville det hatt noe å si. Nå har vi hatt to rolige dager til å hente oss inn på, sier Aasmund Bjørkan til Avisa Nordland.

Laster innhold, vennligst vent..