– En drømmesituasjon for en keeper

Bodø/Glimt er klar for kvartfinalen i cupen etter at laget vant over Haugesund. Kampen gikk til ekstra omganger og straffespark, der ble det Bodø/Glimt-keeper Hannes Haldorsson som reddet den avgjørende straffen.

Bodø/Glimt jubler over 7-6-seier over Haugesund på Aspmyra

Bodø/Glimt jubler over 7-6-seier over Haugesund på Aspmyra.

– Det er ekstremt deilig å få oppleves på Aspmyra. For en keeper er det jo en drømmesituasjon å redde det siste sparket i en straffekonkurranse, sier Hannes Haldorsson til NRK.

2-2 etter 90 minutter og 3-3 etter ekstraomganger gjorde at det måtte straffespark til for å skille Bodø/Glimt og Haugesund på Aspmyra. Først på den 16. straffen kom den avgjørende bommen, og synderen var Haugesunds Sverre Bjørkkjær. Dermed gikk de gule fra Bodø videre med 7-6. Glimts Trond Olsen og Haugesunds Sondre Tronstad bommet også på hver sin.

Også Tromsø slo ut en eliteserierival. Thomas Lehne Olsen sørget for Tromsøs avgjørende 3-2-scoring 12 minutter ut i 1. ekstraomgang mot Odd. Tromsø ledet 1-0 etter mål av Sofien Moussa, men to scoringer av Bentley snudde til Odds fordel før pause. Runar Espejord scoret Tromsøs 2-2-mål.