Hopp til innhold

– Den beste spilleren er kollektivet

Kristiansund tok en ny hjemmeseier etter et tett og spennende oppgjør mot Stabæk. – Å sitte igjen med tre poeng har utrolig stor betydning og er veldig deilig, sier trener Christian Michelsen som skryter av laginnsatsen.

Eliteserien 2017 Kristiansund-Stabæk.
Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Det var en fartsfylt første omgang på Kristiansund Stadion. Begge lag var nære ved å score flere ganger, men det var vertene som fikk uttelling. Etter 13 minutter kommer en lekker gjennombruddspasning fra Benjamin Stokke, som gjør at Torgil Gjertsen er alene med Sayouba Mandé i Stabæk-buret. Der gjør han ingen feil, og plasserer den enkelt i lengste hjørne.

Ohi Omoijuanfo

Stabæks Ohi Omoijuanfo bommet på straffe.

Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

Fem minutter etter får Stabæk mulighet til å utligne. Stabæk får straffe, men eliteseriens toppscorer Ohi Anthony Omoijuanfo gjør et svakt straffespark. Ohi forsøker å plassere den lavt til side for Sean McDermott.

– Det er en dårlig straffe. Og det er kjipt at det blir avgjørende, sier Ohi til Eurosport.

Stolt KBK-trener

Hjemmelaget la seg lavere etter scoringen og gikk til pause med ledelse. Starten på andre omgang var preget av mange dødballer de første ti minuttene. Utover omgangen var det gjestene Stabæk som tok over spillet, men KBK var tett bakover, og etter nitti minutter spilt holdt KBK-statistikken med null tap siden sesongåpninga mot Molde seg.

– Dette var veldig spennende, sier KBKs målscorer Torgil Gjertsen til NRK. Han sier at de er avhengig av å ta tre poeng hver hjemmekamp.

– Dette skal vi bygge videre på, sier han.

Christian Michelsen

KBK-trener Christian Michelsen jublet over nok en hjemmeseier. Og skrøt av hjemmepublikummet.

Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

KBK-trener Christian Michelsen var ikke mindre fornøyd enn målscoreren etter kampen.

– Det er en nytelse å se på det guttene gjør. Det er så mye tæl og krefter og så mange meter som legges ned – de står på. Å stå igjen med tre poeng har en utrolig betydning og er veldig deilig, sier Christian Michelsen til Eurosport etter kampen.

Han sier det er en lagseier.

– Vi møtte et godt lag, og vi må forsvare oss helhjertet. Men den beste spilleren her er kollektivet, og det viser vi til gagns, sier han til NRK.

Før kampen sa Michelsen at det var årets viktigste kamp.

– Det står jeg for. Det er mange matchballer igjen. Nå er det neste kamp som er den viktigste. Guttene skal få lov å suge litt på karamellen, men det kommer en kamp ganske kjapt, så da må vi nullstille og være klar igjen.

– Ingenting går inn

Stabæks Ohi, som brant straffe, var skuffet etter kampen.

– Det er den dagen da ingenting går inn. Jeg føler at vi kan skape mer og sette noen av sjansene vi har. Vi har mye ball og bør klare å skape mer farlig, sier han.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE FRÅ MØRE OG ROMSDAL