Hopp til innhold

Er Kourtney Kardashian i Ålesund?

Er superstjerna på vei til Norge? Det er det store spørsmålet etter at Kourtney Kardashian fredag har lagt ut bilde av Ålesund på storyen sin på Instagram.

Kourtney Kardashian

Flere spekulerer i om superstjerna er på norgesferie, etter et bilde hun la ut på Instagram fredag.

Foto: Rich Fury / AP

Kourtney Kardashian har i løpet av de siste to ukene lagt ut bilder fra både Cabo San Lucas i Mexico og Venezia i Italia på Instagram.

Kourtney Kardashian har lagt ut bilde på Instagram av Ålesund.

Dette bildet dukket fredag opp på Instagram-profilen til realitystjerna.

Foto: @kourtneykardash

Superstjerna har 140 millioner følgere på Instagram, og fredag dukket det opp et annet yndet feriemotiv, som nordmenn kjenner godt til, nemlig et oversiktsbilde av Brosundet i Ålesund.

Det har gjort at man nå spekulerer i om verdensstjerna enten er kommet til Ålesund, eller planlegger en tur til byen. Både Sunnmørsposten og VG spør seg om superstjerna er kommet til landet, eller om hun bare har postet et bilde av byen.

Kourtney Kardashian ble verdenskjent sammen med resten av familien gjennom flere realityserier. Det hele startet med serien «Keeping Up with the Kardashians». Hun har også vært med i spin-off seriene «Kourtney and Kim Take New York» og «Kourtney and Khloé Take Miami».

Ikke tatt i dag

Bildet stjernen er lagt ut er nok ikke tatt i dag. Et veldig likt bilde dukker opp på Google-søk og er brukt på flere nettsteder der man reklamerer for å besøke Ålesund.

Brosundet i Ålesund

Hvis man ser nøye etter på bildet Kourtney Kardashian har lagt ut så har ikke det røde bygget fasadearbeid. Det har det fredag 03.09.

Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

I tillegg ser man at det røde bygget i bildet til Kardashian ikke har fasadearbeid. Men kan bildet være en indikasjon på at superstjerna er på vei til byen?

– Hadde vært kult å møte på henne i Ålesund

Venninnene Emilie Slinning, Emma Haga, og Linea Økland Eidset har sett bildet som Kardashian har lagt ut. De er sikker på at bildet ikke er tatt av Kardashian, men de tror at det kan bety at hun enten er i byen eller er på vei.

Emilie Slinning, Linea Økland Eidset og Emma Haga.

Emilie Slinning, Linea Økland Eidset og Emma Haga er sikre på at bildet superstjernen har lagt ut ikke er noe hun har tatt selv, men de tror hun kan være i Ålesund.

Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

– Vi liker henne, men vi gidder ikke å jakte på henne. Likevel synes de at det hadde vært kult om de tilfeldigvis støtte på superstjerna.

Andre klassekamerater ved Akademiet i Ålesund har også sett bildet. Helena Farstad sier at dette har vært en snakkis på hele skolen.

Skoleelever fra Akademiet i Ålesund. Fra venstre: Nikolai Eiken, Synne Myrvågnes, Hannah Eline Iversen og Helena Farstad.

Nikolai Eiken, Synne Myrvågnes, Hannah Eline Iversen og Helena Farstad har alle fått med seg bildet på Instagram.

Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

– Det er ganske stort, hvis Kourtney Kardashian hadde vært her, sier hun.

Dro rett fra skolen

Thomas Bergseth var på skolen da han så bildet. Da han hørte rykte om at superstjerna skulle ha vært observert på hotellet 1904, pakket han skolesakene og dro.

Thomas Bergseth

Ryktene går blant venner og bekjente av Thomas Bergseth fredag ettermiddag. Det dukker opp flere meldinger om mulige steder superstjerna kan befinne seg.

Foto: Sara Lovise Roaldseth / NRK

Han synes det er stort hvis ryktene stemmer og han kan få et glimt av stjerna.

– Det nærmeste vi har hatt i Norge er da Justin Bieber hadde konsert på Operaen, mener han. Han drømmer om et bilde av stjerna han selv kan legge på Instagram.

NRK ble med Bergseth opp på hotellet, men der får han hverken bekreftet eller avkreftet at stjerna er, eller har vært, i bygget, Han har likevel ingen planer om å gi opp med det første og vil bruke noen timer fredag på å prøve å finne ut om Kardashian er i byen.