Highasakite pressebilde
Foto: Stian Andersen

Highasakite

 • Europaturneen startar i London

  Gruppa Highasakite, med Ingrid Helene Håvik frå Ålesund i spissen, har annonsert datoane for sin komande Europa-turné. Dei startar i London 28. februar og avsluttar i Berlin 17. april. Bandet skal også innom byar som Paris, Dublin og Stockholm.

  Highasakite pressebilde
  Foto: Stian Andersen
 • Skal spele på heimebane

  Highasakite, med vokalist Ingrid Helene Håvik frå Ålesund, skal halde konsert på heimebane i april. Bandet skal ut på noregsturne, og skal mellom anna spele i Sparebanken Møre arena. Det er første gong ein lokal artist skal fylle denne arenaen.

  Highasakite pressebilde
  Foto: Stian Andersen
 • Mister enerett til Highasakite

  Highasakite-vokalist Ingrid Helene Håvik fra Ålesund mister eneretten til varemerket. Det skriver VG. I fjor registrerte Håvik varemerkenavnet Highasakite som privatperson hos Patentstyret, noe som bandmedlemmene Kristoffer Lo, Øystein Skar og Marte Eberson påklaget. Patentstyret har nå gitt rettighetene til selskapet Highasakite DA, som eies av alle bandmedlemmene, samt trommeslager Trond Bersu. Håvik sier til VG at hun kommer til å benytte seg av klageretten.

  Ingrid Helene Håvik
  Foto: Kim Erlandsen / NRK P3
 • Highasakite i oppløsning

  Det er full splittelse i det suksessrike bandet Highasakite, hvor Ingrid Helene Håvik fra Ålesund er vokalist og låtsrkiver. Tre av bandmedlemmene er på vei ut av bandet, og de sier til VG at de har mistet nære venner de har hatt over lang tid. Striden står blant annet om retten til band-navnet. Håvik og Trond Bersu er i gang med en ny Highasakite-plate.

  Ingrid Helene Håvik
  Foto: Kim Erlandsen / NRK P3
 • Krangler om bandnavnet

  Bandmedlemmene i Highasakite krangler om bandnavnet, skriver VG. Vokalisten Ingrid Helene Håvik fra Ålesund har søkt om varemerkeregistrering som privatperson i januar i år. Dette ble godkjent, men de øvrige bandmedlemmene har klaget. Torsdag holdt bandet sin siste planlagte konsert med nåværende besetning.

  Ingrid Helene Håvik
  Foto: Digitalsport