Tortelli di erbette

Tortelli di erbette, pastaputer med ost- og grønnsakfyll.

Foto: NRK

Tortelli di erbette

Lars Barmen er i Parma i Italia, byen med parmaskinke og parmesan. Søstrene Simona og Lucia Musi lærer den norske kokken å lage pasta med ost- og grønnsakfyll, tortelli di erbette.

Slik gjør du

Kok spinat mør i lettsaltet vann og avkjøl i isvann, klem ut vannet og finhakk spinaten.
Bland spinaten med ricotta, og tilsett egg og parmesan. Smak til med salt og pepper.
Legg spiseskjeer av dette fyllet på utkjevlede pastaplater og legg en ny plate over. Klem ut ev. luft rundt fyllet og skjær ut firkantede puter. Kok desse i lettsaltet vann i 4 minutter og server med smør.

Pasta
Bland melet med eggene og arbeid til en fast deig. La deigen hvile kaldt i 1\2 time og kjevle den ut til tynne plater.

Tips

Se også: Oppskriftene fra Lars Barmen

Kilde: Simona og Lucia Musi i TV-serien Barmeny