Grillede sjøkreps.
Lise Finckenhagen i solen høyt over Youngstorget i Oslo.
Råvarene til salaten er klar.
Nektarinene.
Siste sjekk før hun skal direkte på tv.
Lise Finckenhagen og Ingerid Stenvold ler litt av salaten som ble litt slapp i varmen.
Klar for å sette salaten sammen.
Nektarinene grilles
Finn Bjelke får være med og lære.
God balsamico og olivenolje skal over til slutt.
Ferdig salat av grillet nektarin, mozzarella og skinke.
Lise Finckenhagen.
Fennikelkrydret laks med salte dillpoteter og agurksalat.
Salte dillpoteter.
Lise Finckenhagen med fans på Youngstorget.
Tomatsalat med tomater i mange farger.
Oliven og kapers til potetsalaten.
Poteter og rødløk til potetsalaten.
Lise Finckenhagen skjærer opp det ferdige lammet.
Helgrillet lam med tomatsalat og potetsalat.
Mange ville smake Lises lam på Youngstorget.
Velbekomme!
Tjukkmjølkspudding med tre sorter topping.
Tjukkmjølkspuddingen må stå og stivne.
Legg glasset med puddingen på skrå på en eggekartong når den stivner, så får du denne fine effekten.
Jordbær, bjørnebær, rips og bringebær til bærsalaten.
Her er det lagt til litt bringebær for å få fram rødfargen. Du kan også legge i en skive rødbet, men ta den ut før servering.
Tjukkmjølkspudding med rabarbrakompott,
Lime og ingefær skal sette god smak.
Tre versjoner av tjukkmjølkspudding klar til servering. Til venstre med rabarbrakompott, i midten med bærsalat og bak med jordbærsuppe.
Sommergryte med fisk og skalldyr.
Lise Finckenhagen med hvitvin til blåskjellene.
Blåskjellene er tatt ut av skjellet. Noen skjell er igjen til pynt.
Laks, kveite og kamskjell er klare til å legges i kraften.
Sommergryten med hele blåskjell til pynt. Og en liten persilledusk på toppen.