Kyllingwok. Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt.
Ingredienser
2 kyllingfileter i strimler
1 båt finhakket hvitløk
1 ts finhakket frisk ingefær
1/2 finhakket rød chili
1 pose ferdig woksaus
1 bt. vårløk
1/2 rød paprika
1 gulrot
1 pk. nudler
1/2 ts pepper
2 ss olje til steking
Slik gjør du:
Bland kyllingstrimler, hvitløk, ingefær og chili med halve posen med woksaus. Mariner i ca. 1/2 time. Skjær vårløk i ringer og paprika og gulrot i biter. Kok nudlene etter anvisningen på pakken.
Fres kjøttet raskt (2-3 minutter) i olje på sterk varme i en panne. Ta ut kjøttet og fres grønnsakene. Bland de stekte kyllingstrimlene og nudlene forsiktig i til slutt. Tilsett resten av woksausen og smak til med pepper og evt. salt.