Hjerter i paprika

Hjerter tar lang tid å bli møre, men så blir det godt til slutt.

Foto: Fra TV-serien Munter mat / DR

Hjerter i paprika

Innmat er billig mat. James Price lager hjerter i paprika når han skal få ned utgiftene.

Slik gjør du

Hjertene renses grundig og skjæres i passe munnfuller.

Løk, hvitløk, gulrot og stangselleri skjæres i biter. Rød paprika skjæres i tynne strimler. Alle grønnsakene varmes i olje til de faller sammen. Ta dem ut av gryten. Ha i litt mer olje, ha i hjertene med paprikapulver og de andre krydderne. Brun kjøttet.

Ha grønnsakene tilbake i gryten. Tilsett tomatene og buljong så det dekker. La det småkoke i ca. 1 time til hjertene er møre. (I trykkoker, som jeg har gitt til Adam til jul, tar det bare 30 minutter.) Ha i crème fraîche og smak til.

Serveres med løskokt ris eller potetmos.

Kilde: «Munter mat», orig. tittel «Spise med Price» © Copyright DR