NRK Meny
Video nsps_upload_2009_9_17_14_33_29_1872.jpg

God marinering og godt krydder gir kyllingen den pakistanske vrien.

Chicken Jalfrezi

Kylling med fres i, oppskrift fra TV-serien Yum yum. Lorina Farman laget pakistansk mat sammen med Noman Mubashir.

Slik gjør du

Støt hvitløk, ingefær og grønn chili i en morter (evt. stavmikser).

Skjær kyllingefiletene, løk og paprika i strimler eller terninger.
Mariner kjøttet i olivenolje og krydderblandingen fra pose.
Ha i det ferske krydderet og bland alt godt sammen.
La ligge i minst 30 min.

Stek filetene i en dyp panne eller gryte og tilsett tomater.
Rett før servering blander du inn løk og paprika.

Tips

Serveres med ris og nanbrød.

Oppskrift:

Kilde: Lorina Farman i TV-serien Yum yum med Noman