Laster innhold, vennligst vent..
Video nsps_upload_2009_9_17_14_33_29_1872.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

God marinering og godt krydder gir kyllingen den pakistanske vrien.

Chicken Jalfrezi

Kylling med fres i, oppskrift fra TV-serien Yum yum. Lorina Farman laget pakistansk mat sammen med Noman Mubashir.

Slik gjør du

Støt hvitløk, ingefær og grønn chili i en morter (evt. stavmikser).

Skjær kyllingefiletene, løk og paprika i strimler eller terninger.
Mariner kjøttet i olivenolje og krydderblandingen fra pose.
Ha i det ferske krydderet og bland alt godt sammen.
La ligge i minst 30 min.

Stek filetene i en dyp panne eller gryte og tilsett tomater.
Rett før servering blander du inn løk og paprika.

Tips

Serveres med ris og nanbrød.

Oppskrift:

Kilde: Lorina Farman i TV-serien Yum yum med Noman