NRK Meny
Normal

Vetle Skifjeld Rasmussen

Vetle har sett alle Olsenbanden-filmene minst femten ganger, og er dermed godt kvalifisert til å vinne Kvitt eller dobbelt-duellen!

Vetle Skifjeld Rasmussen
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Vetle er 9 år gammel, og kommer fra Skien.

Han begynte å se på Olsenbanden junior-filmene, men gikk etter hvert over til voksen-Olsenbanden. Vetle liker filmene om Olsenbanden fordi er så morsomme. Skuespillerne gjør så mye surr, og så er de så klønete!

Favorittfilmen er 'Olsenbanden møter Kongen og Knekten', fordi der er kuppet så morsomt!

Olsenbanden

Benny, Kjell og Egon...

Foto: NTB Pluss / Scanpix

Vetles emne

Olsenbanden er en populær norsk filmserie som består av 14 spillefilmer. Den handler om en ambisiøs, men ofte nokså uheldig gjeng med skapsprengere. Det er av Egon Olsen, Benny og Kjell. Dessuten var Kjells kone Valborg også en fast figur i serien. Andre karakterer som har gått igjen er kriminalbetjent Hermansen og Dynamitt-Harry.

Vetle møter Eirik Hallingstad Egeland til Olsenbande-duell!

Duell i Kvitt eller dobbelt
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Kulturstrøm

  • Madonna sørger over Avicii

    Tragisk, skriver popstjernen Madonna om den svenske DJ-en Aviciis død. De to samarbeidet om flere musikkprosjekter. Madonna delte et bilde av de to på sin Instagram-konto fredag kveld.

    Laster Instagram-innhold
  • To album fra Kanye West

    Kanye West kommer med to album i løpet av våren. Det kunngjorde artisten på Twitter noen dager etter at han twitret for første gang på snart ett år. Grammy-vinneren sier det første albummet består av åtte låter og kommer 1.juni. Det andre er et samarbeide med Kid Cudi, og gis ut en uke senere. West sier han også jobber videre med en filosofibok, som han har live-twitret på kontoen sin de siste dagene.

    Laster Twitter-innhold