Vetle Skifjeld Rasmussen

Vetle har sett alle Olsenbanden-filmene minst femten ganger, og er dermed godt kvalifisert til å vinne Kvitt eller dobbelt-duellen!

Vetle Skifjeld Rasmussen
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Vetle er 9 år gammel, og kommer fra Skien.

Han begynte å se på Olsenbanden junior-filmene, men gikk etter hvert over til voksen-Olsenbanden. Vetle liker filmene om Olsenbanden fordi er så morsomme. Skuespillerne gjør så mye surr, og så er de så klønete!

Favorittfilmen er 'Olsenbanden møter Kongen og Knekten', fordi der er kuppet så morsomt!

Olsenbanden

Benny, Kjell og Egon...

Foto: NTB Pluss / Scanpix

Vetles emne

Olsenbanden er en populær norsk filmserie som består av 14 spillefilmer. Den handler om en ambisiøs, men ofte nokså uheldig gjeng med skapsprengere. Det er av Egon Olsen, Benny og Kjell. Dessuten var Kjells kone Valborg også en fast figur i serien. Andre karakterer som har gått igjen er kriminalbetjent Hermansen og Dynamitt-Harry.

Vetle møter Eirik Hallingstad Egeland til Olsenbande-duell!

Duell i Kvitt eller dobbelt
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Kulturstrøm

  • Klimaprotest mot Londons moteuke

    Demonstranter blokkerte veien inn til flere av London Fashion Weeks arrangementer i dag. Kledd i svart og med banner med påskrift «rebel for life» oppfordrer de motebransjen til å ta miljøansvar og stoppe overforbruk. Aktivistene som tilhører gruppa «Extinction Rebellion» ber moteindustrien snu om og bruke sine krefter i kampen mot klimaendringer.

    Laster Twitter-innhold