Silje Høsøien

Denne jenta elsker Pondus med en høyenergisk lidenskap hun har arvet fra sin far - men klarer hun å mobilisere nok kunnskap til å vinne duellen?

Silje Høsøien
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Silje kommer fra Drammen hvor hun bor sammen med sin mor og lillebror. Lillebror kan gjerne få låne et av Siljes Pondusblader – men da under oppsyn av storesøster siden det er fare for rot i systemet!

Silje har masse energi, det er kanskje derfor hun klarer å lage en pizza på 21 minutter inkludert 17 minutters steketid?

Siljes emne

Pondus

Norges beste tegneserie?

Foto: Ill.: Frode Øverli

Pondus er en av Norges mest kjente tegneserier, og er kun er slått i opplag av Donald Duck. Serien er laget av tegneren Frode Øverli. Pondus fikk sitt første blad i 2000, men eksisterte som avisstripe i flere år før det.

Silje møter Simon Bakkejord fra Alta tilPondus-duell!

Kulturstrøm

 • Spektakulær, men ustø eventyrfilm

  Disneys «Mulan» kom som tegnefilm i 1998. Nå er nyinnspillingen tilgjengelig for norske seere. – En film som halter litt underveis, men som reddes inn av en storslagen eventyrfølelse og stilsikker kampsport, skriver Filmpolitiet. Terningkast 4.

  Filmen «Mulan», 2020.
  Foto: Disney+
 • Film for den katte- og juleglade

  «En julegave fra gatekatten Bob» er en oppfølger til «En gatekatt ved navn Bob» fra 2016. Som sist er filmen basert på livet til en narkoman gatemusikant som reddes av katten Bob. – Julefeelgood for katteelskere, skriver Filmpolitiet. Terningkast 3.

  BOBS SISTE HOVEDROLLE: Dette ble den siste filmrollen for gatekatten Bob, som dessverre gikk bort sommeren 2020.
  Foto: Another World Entertainment