NRK Meny
Normal

Eirik Hallingstad Egeland

Eirik har samme røde koffert som Olsenbanden har pengene i hver gang de har gjort et kupp, og håper kofferten vil hjelpe ham i å vinne duellen!

Eirik Hallingstad Egeland
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Eirik kommer fra Mandal, og han er 12 år gammel.

Han begynte å se på Olsenbanden-filmene da han var syk for tre år siden. Da fikk han alle filmene på DVD, og etter det var det gjort.

Han synes filmene er veldig morsomme, og særlig Benny liker han godt. Når han ikke ser på filmene, liker han å bade og kjøre båt.

Eiriks emne

Olsenbanden

Benny, Kjell og Egon

Foto: NTB Pluss / Scanpix

Olsenbanden er en populær norsk filmserie som består av 14 spillefilmer. Den handler om en ambisiøs, men ofte nokså uheldig gjeng med skapsprengere. Det er av Egon Olsen, Benny og Kjell. Dessuten var Kjells kone Valborg også en fast figur i serien. Andre karakterer som har gått igjen er kriminalbetjent Hermansen og Dynamitt-Harry.

Eirik møter Vetle Skifjeld Rasmussen til Olsenbande-duell!

Duell i Kvitt eller dobbelt
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Kulturstrøm

 • Freder den amerikanske ambassaden

  Riksantikvaren besluttet onsdag å frede den trekantede bygningen i Oslo sentrum som tidligere var USAs ambassade. Den regnes for å være et sentralt verk av den verdenskjente finsk-amerikanske arkitekten Eero Saarinen, opplyser Riksantikvaren i en pressemelding.

  Den amerikanske ambassade
  Foto: norway.usembassy.gov
 • – Jobbet med Beyoncé og Jay-Z

  Den norske produsenten, artisten og låtskriveren Fredrik William Ball, bedre kjent som Fred Ball, forteller at han har bidratt til tre av låtene på det nye albumet til Beyoncé Knowles og Jay-Z. Paret slapp albummet lørdag, og fredrikstadmannen Ball melder på sin instagramkonto at han klyper seg i armen over at han har jobbet med de to. Ball ga ut soloalbummet Pleasure i 2003 og har senere jobbet både med egen musikk og produsert for blant andre Bertine Zetlitz, Brett Anderson, Jarle Bernhoft, KT Tunstall og Sophie Ellis-Bextor.

  Laster Instagram-innhold
 • Michael Jackson på Broadway

  En musikal inspirert av livet til Michael Jackson og med sanger fra hans rikholdige katalog åpner på Broadway i 2020. Musikalens handling skal føres i pennen av Lynn Nottage, kjent for å skildre marginaliserte mennesker. Nå gyver hun løs på Michael Jacksons liv, sammen med regissøren og koreografen Christopher Wheeldon. (NTB)

  Michael Jackson
  Foto: Nyhetsspiller

Flere kulturnyheter