Eirik Hallingstad Egeland

Eirik har samme røde koffert som Olsenbanden har pengene i hver gang de har gjort et kupp, og håper kofferten vil hjelpe ham i å vinne duellen!

Eirik Hallingstad Egeland
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Eirik kommer fra Mandal, og han er 12 år gammel.

Han begynte å se på Olsenbanden-filmene da han var syk for tre år siden. Da fikk han alle filmene på DVD, og etter det var det gjort.

Han synes filmene er veldig morsomme, og særlig Benny liker han godt. Når han ikke ser på filmene, liker han å bade og kjøre båt.

Eiriks emne

Olsenbanden

Benny, Kjell og Egon

Foto: NTB Pluss / Scanpix

Olsenbanden er en populær norsk filmserie som består av 14 spillefilmer. Den handler om en ambisiøs, men ofte nokså uheldig gjeng med skapsprengere. Det er av Egon Olsen, Benny og Kjell. Dessuten var Kjells kone Valborg også en fast figur i serien. Andre karakterer som har gått igjen er kriminalbetjent Hermansen og Dynamitt-Harry.

Eirik møter Vetle Skifjeld Rasmussen til Olsenbande-duell!

Duell i Kvitt eller dobbelt
Foto: Anne Liv Ekroll / NRK

Kulturstrøm

 • Ny Woodstock-festival i august

  Hiphop-artisten Jay-Z er blant trekkplastrene når den legendariske Woodstock-festivalen «gjenopplives» etter 50 år. Sommerens konsert skal hete Bethel Woods og blir arrangert 16. til 18. august i Watkins Glen i New York,

  John Fogerty og logo for Woodstock 2019
  Foto: BRENDAN MCDERMID / REUTERS
 • Disney overtar 21st Century Fox

  Walt Disney overtar onsdag Rupert Murdochs 21st Century Fox for 71 milliarder dollar. Disney-overtakelsen kan få store følger og 5000 Fox-ansatte kan bli oppsagt, ifølge analytikere, skriver CNN.

 • Kjersti Mo slutter i Egmont

  Etter ti år som redaktør for Egmont Publishing har Kjersti Mo bestemt seg for at hun vil videre skriver kampanje.com. Hun blir beskrevet som en nytenkende pioneer av Egmont Publishing-sjef Nina Vesterby, som legger til at Mo sin avgang blir et tap.