Sigrid berømmer bandet etter «The Late Late Show»

20 år gamle Sigrid Solbakk Raabe fikk programleder James Corden til å miste fatningen da hun fremførte sin hit «Don't Kill My Vibe». Hun er glad bestevennene i bandet fikk være med på opplevelsen.

Som gjest på «The Late Late Show» på CBS, som er et av USAs største talkshow, fremførte Sigrid sin låt, som når stadig flere ører på verdensbasis.

– Jeg tror man kan se at jeg var litt nervøs de første sekundene, men så så jeg på bandet mitt og husket at vi skulle bare gjøre det vi har gjort så mange ganger før, sier en svært blid Sigrid på telefon fra hotellet i Los Angeles.

– Det var så kjekt at bestevennene mine, som er bandet mitt, fikk gjøre dette. Bandet har vært sammen i et år, så dette er helt nytt for alle oss. Det ble mindre skummelt når det er første gang for alle. Det har vært veldig stas å ha hele teamet mitt her. Hadde jeg gjort dette alene, ville det føltes så rart. Vi har kommet hit vi har fordi vi har jobbet sammen, fortsetter Sigrid.

God atmosfære

Hun forteller om en ganske rolig dag der hun rakk mye før hun sto på scenen.

– Vi slapp inn klokka 12 på dagen, vi spiste lunsj og hadde lyd- og kameraprøve. Så var det intervju med et amerikansk magasin, så snakket jeg med mamma på telefonen, det var godt. Så rakk jeg å chatte på familiechatten vår på Facebook, før vi var i gang med showet, sier hun.

Sigrid vil takke alle som var der og laget god atmosfære.

– Jeg var nervøs før jeg gikk på, men samtidig veldig rolig. Ganske rart, men det var så fin atmosfære. Folk var utrolig greie. Så var det en liten fest etterpå med hele Apple Music og noen norske venner, forteller hun.

Programlederen stormet opp på scenen

Fremføringen ble nesten i det meste laget for programleder James Corden, som for mange er kjent fra Carpool Karaoke:

Corden stormet opp på scenen, og kastet seg om halsen på Sigrid Solbakk Raabe, mens han utbrøt «That was great! Oh my god!» (se opptredenen i videoen over).

Sigrid selv later også til å ha kost seg glugg:

Laster Twitter-innhold

I går ble det kjent at Apple Music omfavner 20-åringen, og at de vil satse tungt på henne. Apple har presentert Sigrid som neste artist i derters internasjonale serie «Up Next», skriver VG.

Sigrid er nå klar med sin nye singel «Plot Twist», og nylig ble det kjent at hun skal spille på Roskilde-festivalen i sommer. Tidligere har hun blitt omfavnet av legenden Elton John, som mener at «Don't Kill My Vibe» kommer til å klatre til topps på hitlistene. 5. juni spiller hun sin første headlinekonsert i USA, i New York. Den er utsolgt.

Sigrid Solbakk Raabe
Sigrid Raabe er 20-åringen - som med superhiten Don't Kill My Vibe - har blitt høyrt av 15 millionar på Spotify. Artisten er akkurat no heime i Ålesund. Snart kjem det fire nye låtar, og til sommaren blir det intens turnéverksemd.
Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Keiino i verdenstoppen

  Eurovision-låta «Spirit In The Sky» er den 10. mest populære på Itunes i verden, og ligger høyt på hitlistene i flere land i Europa. – En drøm som er i ferd med å gå i oppfyllelse, sier låtskriver og vokalist Tom Hugo Hermansen til Fædrelandsvennen.

  Keiino ESC 2019
  Foto: NRK
 • Pippi for jenter på flukt

  Når Pippi Langstrømpe fyller 75 år i 2020 blir hun en del av Redd Barnas program «Girls on the Move», som skal sikre at barns rettigheter respekteres. Astrid Lindgren Company ønsker å bidra til arbeidet for barn som er på flukt, står det i en pressemelding. Boka «Pippi Langstrømpe» kom ut i 1945.

  Pippi Långstrump
  Foto: NTB scanpix
 • Kleskjede innfører utleie

  Den svenske såkalte hight street-kjeden Gina Tricot innfører utleie av klær. Med «Rent Your Party Outfit» skal kundene kunne leie antrekk fra kleskjeden i et par dager før de returnerer det, skriver Melk & Honning. Pilotprosjektet skjer først i Gøteborg.