Hopp til innhold

Mer deLillos ’85

Neste år kommer det et nytt album fra 1985-utgaven av deLillos.

Lars Beckstrøm Band på Egersund Visefestival, 2007

Lars Beckstrøm Band spilte torsdag på Egersund Visefestival.

Foto: Jørn Gjersøe, NRK

Les også: Sjarmerende visestart

Les også: «Suser avgårde» på Rockefeller

Les også: Ny låt fra deLillos

Alt om deLillos!

Torsdag spilte Lars Fredrik Beckstrøm med sitt soloprosjekt Lars Beckstrøm Band på Egersund Visefestival. Han kan avsløre at det kommer mer deLillos ’85 i 2008.

Mer triojobbing

Når Beckstrøm er ute med sitt soloprosjekt spiller han sammen med Lars Birkelund på perkusjon, Tov Ramstad på cello, og Marius Kristiansen på el. gitar. Torsdag ettermiddag var det kun snakk om en trio, uten Kristiansen på gitar.

Og det blir mer triojobbing for Beckstrøm når høsten kommer.

Det hele starter egentlig fredag 28. september når deLillos’85 spiller alle låtene fra albumet «Suser avgårde» på Rockefeller i Oslo. Da skal bandet framføre hele albumet, med utvidet besetning - og utvalgte ekstra numre.

Men i løpet av høsten og vinteren skjer det nye ting.

Demoer

- Vi kommer til å spille inn demoer i løpet av høsten og vinteren, forteller deLillos-bassist Lars Fredrik Beckstrøm til Norsk på Norsk i NRK P1.

- Også lager vi en plate til som trio. Det er den foreløpige planen. Det er sånn det ser ut nå.

NB: NRK P1 tok opp konserten med Lars Fredrik Beckstrøm under Egersund Visefestival. Den får du høre i løpet av høsten i konsertprogrammet P1-scenen, og utdrag kommer i Norsk på Norsk søndag 08.07.07.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.