NRK Meny
Normal

Mer deLillos ’85

Neste år kommer det et nytt album fra 1985-utgaven av deLillos.

Lars Beckstrøm Band på Egersund Visefestival, 2007

Lars Beckstrøm Band spilte torsdag på Egersund Visefestival.

Foto: Jørn Gjersøe, NRK

Les også: Sjarmerende visestart

Les også: «Suser avgårde» på Rockefeller

Les også: Ny låt fra deLillos

Alt om deLillos!

Torsdag spilte Lars Fredrik Beckstrøm med sitt soloprosjekt Lars Beckstrøm Band på Egersund Visefestival. Han kan avsløre at det kommer mer deLillos ’85 i 2008.

Mer triojobbing

Når Beckstrøm er ute med sitt soloprosjekt spiller han sammen med Lars Birkelund på perkusjon, Tov Ramstad på cello, og Marius Kristiansen på el. gitar. Torsdag ettermiddag var det kun snakk om en trio, uten Kristiansen på gitar.

Og det blir mer triojobbing for Beckstrøm når høsten kommer.

Det hele starter egentlig fredag 28. september når deLillos’85 spiller alle låtene fra albumet «Suser avgårde» på Rockefeller i Oslo. Da skal bandet framføre hele albumet, med utvidet besetning - og utvalgte ekstra numre.

Men i løpet av høsten og vinteren skjer det nye ting.

Demoer

- Vi kommer til å spille inn demoer i løpet av høsten og vinteren, forteller deLillos-bassist Lars Fredrik Beckstrøm til Norsk på Norsk i NRK P1.

- Også lager vi en plate til som trio. Det er den foreløpige planen. Det er sånn det ser ut nå.

NB: NRK P1 tok opp konserten med Lars Fredrik Beckstrøm under Egersund Visefestival. Den får du høre i løpet av høsten i konsertprogrammet P1-scenen, og utdrag kommer i Norsk på Norsk søndag 08.07.07.

Kulturstrøm

 • Sterkt om Nina Simone

  Nosizwe Baqwa gjør en sterk tolkning av Nina Simones dramatiske liv i forestillingen «I am Nina», som har gått i flere runder på Nordic Black Theatre i Oslo. Nå sist under Oslo jazzfestival. Her er hun hos oss i NRK og legger igjen en musikalsk perle til oss alle.

 • Aurora i svært god form.

  Lekenheten og bruken av hele Auroras feilfrie vokalspekter gjør «Forgotten Love» til et mer definerende og fascinerende «comeback» enn forrige singel, mener P3s anmelder. Terningkast 5.

  Aurora
  Foto: Ketil Mosnes
 • Dansk nasjonalpoet er død

  Benny Andersen er i Norge er mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing. Deres vise «Svantes lykkelige dag (om lidt er kaffen klar)» var en monsterhit i Norge. Benny Andersen fikk sitt folkelige gjennombrudd med diktsamlingen og platen Svantes viser i 1972. Han er en høyt elsket nasjonalskald, og utgivelsen av hans samlede dikt i 1998 slo alle rekorder for diktutgivelser. (NTB)

  Benny Andersen er død.
  Foto: Liselotte Sabroe/ritzau Scanpix / NTB scanpix