Mer deLillos ’85

Neste år kommer det et nytt album fra 1985-utgaven av deLillos.

Lars Beckstrøm Band på Egersund Visefestival, 2007

Lars Beckstrøm Band spilte torsdag på Egersund Visefestival.

Foto: Jørn Gjersøe, NRK

Les også: Sjarmerende visestart

Les også: «Suser avgårde» på Rockefeller

Les også: Ny låt fra deLillos

Alt om deLillos!

Torsdag spilte Lars Fredrik Beckstrøm med sitt soloprosjekt Lars Beckstrøm Band på Egersund Visefestival. Han kan avsløre at det kommer mer deLillos ’85 i 2008.

Mer triojobbing

Når Beckstrøm er ute med sitt soloprosjekt spiller han sammen med Lars Birkelund på perkusjon, Tov Ramstad på cello, og Marius Kristiansen på el. gitar. Torsdag ettermiddag var det kun snakk om en trio, uten Kristiansen på gitar.

Og det blir mer triojobbing for Beckstrøm når høsten kommer.

Det hele starter egentlig fredag 28. september når deLillos’85 spiller alle låtene fra albumet «Suser avgårde» på Rockefeller i Oslo. Da skal bandet framføre hele albumet, med utvidet besetning - og utvalgte ekstra numre.

Men i løpet av høsten og vinteren skjer det nye ting.

Demoer

- Vi kommer til å spille inn demoer i løpet av høsten og vinteren, forteller deLillos-bassist Lars Fredrik Beckstrøm til Norsk på Norsk i NRK P1.

- Også lager vi en plate til som trio. Det er den foreløpige planen. Det er sånn det ser ut nå.

NB: NRK P1 tok opp konserten med Lars Fredrik Beckstrøm under Egersund Visefestival. Den får du høre i løpet av høsten i konsertprogrammet P1-scenen, og utdrag kommer i Norsk på Norsk søndag 08.07.07.

Kulturstrøm

  • Nordmann Europas beste filmfotograf

    Martin Otterbeck blei laurdag kveld hedra som Europas beste filmfotograf under European Film Awards (EFA) i Sevilla i Spania. Fotoprisen fikk han for Erik Poppes film «Utøya 22. juli». Det er 31. gang at European Film Awards går av stabelen.

  • Første «Grevinnen og hovmesteren»

    «Grevinnen og hovmesteren» sendes for første gang på britisk TV. Sketsjen er juletradisjon i Tyskland, Skandinavia og Baltikum. Den er britisk, men har aldri vært vist på britisk fjernsyn. I år viser Sky Arts den på nyttårsaften, skriver The Guardian.

    Kvelden før kvelden KVELDEN FØR KVELDEN