«Suser avgårde» på Rockefeller

deLillos tar'n helt ut med «Suser avgårde» på Rockefeller til høsten.

deLillos på P3Sessions

deLillos, her på P3Sessions-konsert, gjør hele 'Suser Avgårde' på Rockefeller til høsten.

Foto: Merete Haseth / NRK

deLillos '85.

Lars Lillo-Stenberg og deLillos utvider besetningen i bandet på Rockefeller.

Foto: Merete Haseth / NRK

Les også: DeLillos til Månefestivalen

Les også: Ny låt fra deLillos

Se bilder: DeLillos'85 på Elm Street

Alt om deLillos!

Fredag 28. september spiller deLillos låtene fra albumet «Suser avgårde» på Rockefeller scene i Oslo.

Tidenes norske album

Dagsavisen og Nye Takter har akkurat kåret «Suser avgårde» til tidenes norske album, og nå feirer gruppa med en konsert på Rockefeller.

Bandet skal framføre hele albumet, med utvidet besetning - og utvalgte ekstra numre.

- Skal bli interessant

deLillos: Suser Avgårde

deLillos' 'Suser Avgårde' ble kåret til tidenes norske album av Dagsavisen.

Foto: Albumcover

Platen som utkom i 1986, inneholder klassikere som «Min beibi dro av sted», «Tøff i pyjamas» og «Livet er en liten dings».

- Vi har spilt de aller fleste låtene opp igjennom årene, men det å ta'n helt ut og spille hele plata som et musikkverk, skal bli interessant, sier Lars Lillo-Stenberg til Dagsavisen .

– Hvis jeg skulle vært med og stemt, ville jeg ikke sagt at «Suser avgårde» er tidenes norske plate. Jeg vet ikke engang om det er den beste deLillos-plata. Men kanskje, muligens, er «Suser avgårde» tidenes norske debutplate, sier Lillo-Stenberg videre.

– Jeg føler meg beæret. «Suser avgårde» har en spesiell plass i hjertet mitt, sier Lars Beckstrøm.

(NRK/NTB)

Kulturstrøm

  • Baldwin sier han ikke trakk av

    Hollywood-stjernen Alec Baldwin har for første gang latt seg intervjue om hendelsen der han skjøt og drepte en filmfotograf under en innspillingen av filmen «Rust». ABC har sluppet en kort video på Twitter der Baldwin sier at han ikke trakk av våpnet. I videoen kan man se en tydelig preget Baldwin som gråter. Intervjuet skal sendes torsdag kveld, amerikansk tid.

  • Mozartkulekonkurs i Saltzburg

    Den ærverdige sjokoladeprodusenten Salzburg Schokolade begjærer nå konkurs. Firmaet har eksistert siden 1800-tallet og lanserte den ikoniske "Mirabell Mozartkugel"-sjokoladen i 1948. Nå mister 140 arbeidere i Mozart-byen jobben, skriver nettstedet The Mayor. Imidlertid vil Mozartkuler fortsatt bli produsert av andre sjokolademerker, ettersom de ikke er opphavsrettslig beskyttet.

  • «Hodejegerne» blir norsk TV-serie

    TV 2 lager en ny stor TV-serie basert på Jo Nesbøs roman «Hodejegerne». I serien spilles hodejegeren Roger Brown av Axel Bøyum, er kjent fra serier som «Heksejakt» og «Heimebane». Serien blir en av kanalens storsatsinger i 2022 , melder VG.