NRK Meny
Normal

Ny låt fra deLillos

Guttene i deLillos har startet året med å spille inn en helt ny sang.

Lars Lillo-Stenberg og deLillos '85 i P3-Sessions
Foto: NRK

Lars Lillo-Stenberg deLillos
Foto: Falch, Knut / SCANPIX

Les også: Lillo-Stenberg fikk Prøysen-prisen

Nett-tv: Prøysenprisen til Lillo-Stenberg

Alt om deLillos!

- Det gjorde vi i uka som gikk. Den heter «Hei politiker, kom igjen», og vi håper å få gitt den ut så fort som mulig, sier Lars Lillo-Stenberg til NTB.

Sangen handler om hvilke forandringer som må til for å redde miljøet, og konklusjonen i teksten er at mennesket stort sett er et vesen som tenker på seg selv.

- Klarer ikke å slutte

- Det er til sjuende og sist politikerne som må bestemme og ta de store avgjørelsene, sier Lillo-Stenberg, som selv gjerne skulle slutte å kjøre bil:

- Men jeg klarer det ikke. Jeg må tvinges, sier han.

Torsdag ble Lars Lillo-Stenberg tildelt Prøysen-prisen for 2006.

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix