Lady Gaga inntar Farmville

De 46 millionene som månedlig spiller «FarmVille» vil i neste uke få en nabo av det mer spesielle slaget.

Lady Gaga flytter inn i FarmVille

Lady Gaga flytter inn i FarmVille.

Foto: Illustrasjon: FarmVille / Scanpix / AFP

Lady Gaga

Lady Gaga samarbeider på nytt med spillutvikleren Zynga, slik hun også gjorde for å samle inn penger til jordskjelv- og tsunamiofrene i Japan.

Foto: Ap

Da inntar nemlig Lady Gaga det populære onlinespillet FarmVille, der spillerne driver en virtuell bondegård med avlinger og buskap.

GagaVille

Ifølge spillutviklerne Zynga vil Lady Gaga innta gården GagaVille i tiden 17. til 26. mai, melder Reuters.

Les også:

Det blir en gård som har mer uvanlige husdyr som enhjørninger og motorsykkelkjørende sauer.

Nye låter før slipp

FarmVille-spillerne får høre nye og hittil uutgitte låter fra Lady Gagas kommende album «Born This Way» – en uke før det slippes, og det blir mye moro på ulike plattformer, meldes det.

Les også:

– Jeg ønsket å feire og dele «Born This Way» med de små monstrene mine på en spesiell måte, som aldri er blitt gjort før, sier Lady Gaga selv.

Zynga har også tidligere samarbeidet med høyprofilerte artister som Snoop Dogg, men Lady Gaga-avtalen er i følge Techcrunch.com den største bransjen har sett hittil.

Kulturstrøm

 • Taper seg i TV-versjon

  «The Lost Symbol» har norgespremiere mandag. Serien er basert på Dan Browns roman fra 2009, men det er Ashley Zukerman, ikke Tom Hanks, som spiller Robert Langdon denne gangen. Sigurd Vik i Filmpolitiet syns serien er «gørrkjedelig». Terningkast 2.

  Ashley Zukerman spiller den unge Robert Langdon, men helten fra «Da Vinci-koden» og «Engler & Demoner» svingte mye bedre i Tom Hanks sin versjon. FOTO: C More
  Foto: C More
 • Norsk film fikk kritikerpris i USA

  New York-kritikerne kåret fredag «Verdens verste menneske» til årets beste utenlandske film. Det har ikke skjedd før med en norsk film. Kåringen kan få betydning for sjansene til å bli Oscar-nominert, melder Rushprint og VG.

  Bilde frå filmen "Verdens verste menneske" (2021)
  Foto: Oslo Pitctures
 • Chris Cuomo sparket fra CNN

  CNN-profilen Chris Cuomo har fått sparken fra CNN etter at det ble avslørt at han hadde hjulpet broren sin, den tidligere New York-guvernøren Andrew Cuomo, bekrefter CNN. Andrew Cuomo er anklaget for seksuell trakassering, og broren Chris skal ha bistått ham blant annet med råd om hvordan saken skulle håndteres overfor mediene.

  Chris Cuomo ble suspendert tidligere denne uka etter at nye detaljer om hvordan han hjalp broren kom fram. CNN har fått et advokatfirma til å gjennomgå detaljene i saken, og konklusjonen er at programlederen avskjediges på dagen.

  Andrew og Chris Cuomo
  Foto: AP