Lady Gaga inntar Farmville

De 46 millionene som månedlig spiller «FarmVille» vil i neste uke få en nabo av det mer spesielle slaget.

Lady Gaga flytter inn i FarmVille

Lady Gaga flytter inn i FarmVille.

Foto: Illustrasjon: FarmVille / Scanpix / AFP

Lady Gaga

Lady Gaga samarbeider på nytt med spillutvikleren Zynga, slik hun også gjorde for å samle inn penger til jordskjelv- og tsunamiofrene i Japan.

Foto: Ap

Da inntar nemlig Lady Gaga det populære onlinespillet FarmVille, der spillerne driver en virtuell bondegård med avlinger og buskap.

GagaVille

Ifølge spillutviklerne Zynga vil Lady Gaga innta gården GagaVille i tiden 17. til 26. mai, melder Reuters.

Les også:

Det blir en gård som har mer uvanlige husdyr som enhjørninger og motorsykkelkjørende sauer.

Nye låter før slipp

FarmVille-spillerne får høre nye og hittil uutgitte låter fra Lady Gagas kommende album «Born This Way» – en uke før det slippes, og det blir mye moro på ulike plattformer, meldes det.

Les også:

– Jeg ønsket å feire og dele «Born This Way» med de små monstrene mine på en spesiell måte, som aldri er blitt gjort før, sier Lady Gaga selv.

Zynga har også tidligere samarbeidet med høyprofilerte artister som Snoop Dogg, men Lady Gaga-avtalen er i følge Techcrunch.com den største bransjen har sett hittil.

Kulturstrøm

 • De ti beste seriene fra siste tiår

  Å skulle kåre de ti aller beste seriene fra det siste tiåret, er en umulig oppgave. Derfor har Filmpolitiet kåret de ti seriene som står igjen som deres personlige favoritter. Se hele listen her.

  Produksjon av metamfetamin i tv-serien Breaking Bad.
  Foto: AMC Networks / NRK
 • AI skal fullføre Beethovens 10.nde

  Kunstig intelligens skal prøve å fullføre den tyske komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni. De få notene som finnes ble skrevet ned i boken hans like før han døde i 1827, 57 år gammel. Nå forsøker man å fullføre symfoniet ved hjelp av kunstig intelligens i forbindelse med at det neste år er 250 år siden han ble født. Resultatet blir framført av et orkester 28. april neste år i Bonn, Beethovens fødeby (NTB).

  Beethoven
 • John Lennons runde briller solgt

  Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper.