NRK Meny
Normal

Lady Gaga inntar Farmville

De 46 millionene som månedlig spiller «FarmVille» vil i neste uke få en nabo av det mer spesielle slaget.

Lady Gaga flytter inn i FarmVille

Lady Gaga flytter inn i FarmVille.

Foto: Illustrasjon: FarmVille / Scanpix / AFP

Lady Gaga

Lady Gaga samarbeider på nytt med spillutvikleren Zynga, slik hun også gjorde for å samle inn penger til jordskjelv- og tsunamiofrene i Japan.

Foto: Ap

Da inntar nemlig Lady Gaga det populære onlinespillet FarmVille, der spillerne driver en virtuell bondegård med avlinger og buskap.

GagaVille

Ifølge spillutviklerne Zynga vil Lady Gaga innta gården GagaVille i tiden 17. til 26. mai, melder Reuters.

Les også:

Det blir en gård som har mer uvanlige husdyr som enhjørninger og motorsykkelkjørende sauer.

Nye låter før slipp

FarmVille-spillerne får høre nye og hittil uutgitte låter fra Lady Gagas kommende album «Born This Way» – en uke før det slippes, og det blir mye moro på ulike plattformer, meldes det.

Les også:

– Jeg ønsket å feire og dele «Born This Way» med de små monstrene mine på en spesiell måte, som aldri er blitt gjort før, sier Lady Gaga selv.

Zynga har også tidligere samarbeidet med høyprofilerte artister som Snoop Dogg, men Lady Gaga-avtalen er i følge Techcrunch.com den største bransjen har sett hittil.

Kulturstrøm

 • Anmeldelse: «Jenta i veggen»

  Den oppsiktstvekkende historien om jødiske Betzy Rosenberg som greide å holde seg skjult på Byneset ved Trondheim i flere år, er godt fortalt i ungdomsboken «Jenta i veggen», mener NRKs anmelder Anne Cathrine Straume.

 • Kvernelands Munch går til filmen

  Produksjonsselskapet Maipo har kjøpt rettighetene til å lage film av Steffen Kvernelands illustrerte roman «Vampyr». – Oslo og Munch på sitt aller mest skremmende, det kan jo ikke gå galt, sier Kverneland til NTB.

  Kvernelands vampyr
  Foto: NTB Tema
 • Anderssen fra Biri vant designpris

  Designer Torbjørn Anderssen fra Biri vant i kveld prisen for årets produkt under designindustri-konferansen Innovasjonskraft 2018. Sammen med Espen Voll vant han prisen for lenestolen Camp, som ifølge juryen "er perfekt for sosiale møteplasser".