NRK Meny
Normal

SUPERKORK med Shana og Anders

NRK Store studio
onsdag 11. oktober kl. 18.00
torsdag 12. oktober kl. 18.00
fredag 13. oktober kl. 16.30 og 18.30

Anders H. Clausen og Shana Mathai
Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

Konsert med KORK og Shana og Anders fra Barne-TV

Barn elsker musikk og KORK elsker å spille for barn! Endelig får vi til en skikkelig orkesterkonsert sammen med NRK Super og to av heltene fra Barne-TV, og det i Norges eldste og kuleste radiostudio. Shana og Anders er proppfulle av musikkglede og sprø innfall, og de gleder seg masse til å få leke med et helt orkester.

Kringkastingsorkestret (KORK)
Foto: Anna Julia Granberg / Blunderbuss/NRK

Musikken blir tøff, spennende, pen, bråkete, morsom og fargerik. Du skal få oppleve hvor fint det blir når et helt orkester spiller sammen og få bli med på de kjente sangene fra NRK Super og Barne-TV.

Store studio er ganske lite, så skynd deg å kjøpe billett!

BILLETTER

KONSERT 1

KONSERT 2

KONSERT 3

KONSERT 4

Shana viser korleis du kan lage ditt eige slagverkinstrument.

Anders viser korleis du kan lage ditt eige strenginstrument

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.