NRK Meny
Normal

SUPERKORK med Shana og Anders

NRK Store studio
onsdag 11. oktober kl. 18.00
torsdag 12. oktober kl. 18.00
fredag 13. oktober kl. 16.30 og 18.30

Anders H. Clausen og Shana Mathai
Foto: Ole Kaland / Ole Kaland, NRK

Konsert med KORK og Shana og Anders fra Barne-TV

Barn elsker musikk og KORK elsker å spille for barn! Endelig får vi til en skikkelig orkesterkonsert sammen med NRK Super og to av heltene fra Barne-TV, og det i Norges eldste og kuleste radiostudio. Shana og Anders er proppfulle av musikkglede og sprø innfall, og de gleder seg masse til å få leke med et helt orkester.

Kringkastingsorkestret (KORK)
Foto: Anna Julia Granberg / Blunderbuss/NRK

Musikken blir tøff, spennende, pen, bråkete, morsom og fargerik. Du skal få oppleve hvor fint det blir når et helt orkester spiller sammen og få bli med på de kjente sangene fra NRK Super og Barne-TV.

Konserten blir filmet og kommer i Barne-TV allerede fredag 13. oktober kl. 18.

I dag er Shana og Anders fra Super på besøk hos orkesteret KORK. Og hva blir Super + KORK? Det blir SuperKORK! Syng med du også!

BILLETTER

KONSERT 1

KONSERT 2 - UTSOLGT

KONSERT 3 - UTSOLGT

KONSERT 4 - UTSOLGT

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Aksel Rykkvin
Jazzsaksofonisten Håkon Kornstad ble nærmest ved en tilfeldighet "hekta" på opera. Det resulterte i operastudier, og nå kombinerer han jazz og opera på sin helt unike måte. Han har utviklet et helt nytt og underholdende konsept. Vi møter ham i Store Studio sammen med Kringkastingsorkesteret under ledelse av Christian Eggen. Programleder er Arild Erikstad.
Gunilla Süssmann