KORK på Støren

Støren Kulturhus

torsdag 5. september kl. 19.00

Gauldal skole- og kultursenter
Foto: Gauldal kommune

Da KORK kom til Støren

Otto Tausk, dirigent

Sigstein Folgerø, piano

Marianne Meløy, konferansier

  • Sergej Rakhmaninov: Pianokonsert nr. 2

KORK er fortsatt Hele landets orkester, og drar for første gang til Støren. Med seg har de med seg et ekte bygdebarn som virtuos solist i en av romantikkens store pianokonserter. Sigstein Folgerø fra Støren har sin musikalske base nær KORK, og han er stadig innom for å spille piano i orkesteret eller på våre kammerkonserter. Publikum i Støren kan glede seg over en perlerad med klassisk orkestermusikk, alt bundet sammen av skuespiller Marianne Meløy fra Trøndelag teater.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

KORKs trombonist Sverre Riise med venner spiller jazz i Store studio, etterfulgt av Battalia, munter krigsmusikkav Heinrich von Biber.
KORK med Eivind Aadland som dirigent og Harald Aadland som fiolinsolist. "Rite", en ny konsert av Knut Vaage kombineres med en av Haydns mesterlige London-symfonier.
KORK og Tango for 3 på konsert i Store studio januar 2016. Sverre Indris Joner ønsker å videreføre arven etter Piazzolla, med musikk som befinner seg i grenselandet mellom argentinsk tango og vestlig kunstmusikk. Henning Kraggerud er solist i fiolinkonserten Con cierto toque de tango.
Kringkastingsorkestret, Sverre Indris Joner - klaver/dirigent, Per Arne Glorvigen - bandoneon, Odd Hannisdal - fiolin, Steinar Haugerud - kontrabass