NRK Meny
Normal

KORK KAMMER - Sverre Barratt-Due med venner

NRK Store studio
onsdag 24. januar kl. 19.30

Sverre Barratt-Due
Foto: Quartetto Testoserone

  • Kammermusikk av Beethoven og Brahms

Sverre Barratt-Due er ganske ny i cellogruppa, og en svært aktiv herre på diverse konserter og festivaler, ikke minst som kammermusiker (blant annet i ”Norges mest maskuline strykekvartett”, Quartetto Testoserone).
I det dette programmet skrives vurderer Sverre fortsatt hva han skal velge av kammergodsaker du skal få høre i Store studio, men så krever det også sin cellist å velge blant den fantastiske mengden musikk som to av musikkhistoriens giganter har skrevet, også når det kommer til kammer-musikk.
Brahms, Beethoven og Barratt-Due.
Da har du vel egentlig det du trenger for å ta deg en tur.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Jazzsaksofonisten Håkon Kornstad ble nærmest ved en tilfeldighet "hekta" på opera. Det resulterte i operastudier, og nå kombinerer han jazz og opera på sin helt unike måte. Han har utviklet et helt nytt og underholdende konsept. Vi møter ham i Store Studio sammen med Kringkastingsorkesteret under ledelse av Christian Eggen. Programleder er Arild Erikstad.
Eksamenskonsert med KORK, to kandidater fra Norges musikkhøgskole og Dvoraks romantiske cellofavoritt. 
Nils Erik Måseidvåg, dirigent - Kyung Jun Lee, cello
Josef Suks storslagne symfoniske hyllest til sin svigerfar Antonin Dvorak. KORK dirigeres av eksamenskandidat på Norges musikkhøgskole, Nils Eirik Måseidvåg.