NRK Meny
Normal

KORK KAMMER - Sverre Barratt-Due med venner

NRK Store studio
onsdag 24. januar kl. 19.30

Sverre Barratt-Due
Foto: Quartetto Testoserone

  • Kammermusikk av Beethoven og Brahms

Sverre Barratt-Due er ganske ny i cellogruppa, og en svært aktiv herre på diverse konserter og festivaler, ikke minst som kammermusiker (blant annet i ”Norges mest maskuline strykekvartett”, Quartetto Testoserone).
I det dette programmet skrives vurderer Sverre fortsatt hva han skal velge av kammergodsaker du skal få høre i Store studio, men så krever det også sin cellist å velge blant den fantastiske mengden musikk som to av musikkhistoriens giganter har skrevet, også når det kommer til kammer-musikk.
Brahms, Beethoven og Barratt-Due.
Da har du vel egentlig det du trenger for å ta deg en tur.

BILLETTER

UTVALGTE ØYEBLIKK:

Skolekonsert med KORK og elever fra Edvard Munch videregående skole
Festforestillingen "Jielemen aavoe - Livets glede" er en feiring av samenes nasjonaldag, samtidig som man markerer 100-årsjubileet for det første samiske landsmøtet som ble avholdt i Trondheim februar 1917. Artister, musikere, skuespillere, dansere og kunstnere fra hele Sápmi deltar på scenen. Festforestillingen er produsert av det samiske nasjonalteateret Beaivváš i samarbeid med Kringkastingsorkestret.
I dag fyller hele Norges Arve Tellefsen 80 år. Venner og kolleger hyller ham med en festkonsert i Universitetets Aula i Oslo. Blant de musikalske gjestene, som alle var en overraskelse for Arve, finner vi Frans Helmerson, Håvard Gimse, Sonoko Miriam Welde, Knut Buen, Aksel Rykkvin, Lise Fjeldstad, Live Maria Roggen og Atle Sponberg. Alt presentert i den fineste innpakning man kan tenke seg - hele landets Kringkastingsorkester ledet av Bjarte Engeset. Konferansier er Arild Erikstad.