NRK Innafor

Hopp til innhold
Innafor banner

Dokumentarer fra NRK Innafor

De er unge og drikker i skjul. Alkohol er en selvfølge på fest, men hva skjer når den blir det viktigste i livet? Vilde møter unge alkoholikere.
Hvorfor manipulerer og skader noen sine nærmeste? Gisle møter en som har psykopatiske trekk, men som påstår han har endret seg. Er det virkelig mulig?
Influensere blander privatliv med reklame for å selge deg produkter. Kan vi stole på dem? Vilde undersøker hvordan bransjen jobber for å påvirke deg.
Når og hvordan blir sex til overgrep? Gisle møter mennesker som har fått grensene sine tråkket over - og de som har tråkket over dem.
Da korona-viruset traff Norge, begynte nesten 100 unge å filme sin egen hverdag. Dette er 100 dager med unntakstilstand sett gjennom deres øyne.
Hva er det som gjør at noen er villige til å gå i fengsel for klimasaken? Vilde har fulgt aktivistgruppa Extinction Rebellion i et halvt år.
Hvorfor er menn så dårlige på å snakke om følelser? Vilde ser nærmere på hvordan menn håndterer følelsene sine.
Hvorfor åpner unge med selvmordstanker seg Instagram? Vilde leter etter svar på hva hjelpeapparatet gjør feil i møte med unge som sliter psykisk.
Hvordan påvirker unge med selvmordstanker hverandre på sosiale medier? Vilde utforsker et lukket nettverk av unge som deler fra sin vonde hverdag.