NRK Meny
Normal

Alta IF tapte på bortebane: – Ikke godt nok

2. divisjonslaget Alta IF tapte mot Gjøvik-Lyn 3–2.

Rune Repvik, hovedtrener Alta IF

Rune Repvik er hovedtrener for Alta IF. Han mener målene de slapp inn i mandagens kamp var alt for enkle.

Foto: Marte Lindi

Alta IF hadde håpet å sanke poeng borte mot østlandslaget, etter et par tøffe kamper de siste ukene, men endte opp med å dra hjem uten poeng.

– Vi startet kampen ganske bra. Vi har snakket mye om å få mer rytme i det offensive spillet vårt, og jeg synes vi gjør en veldig god første omgang, sier Alta-trener Rune Repvik til NRK.

Gjøvik-Lyn scorer på sin første sjanse, og kort tid etter får de inn et til mål. En stund ut i første omgang leder hjemmelaget 2–0.

– Men all ære til spillerne. De jager på og jobber med det offensive, og får en fortjent scoring inn mot pause. Etter pause blir det 2–2. Etter det blir spillet litt defensivt, og hjemmelaget får inn et til mål, sier Repvik.

Alta IF

Herrene i Alta IF hadde håpet på sesongens første tre poeng på bortebane.

Foto: Rune Berg / NRK

– Må ta lærdom av baklengsmålene

Alta-treneren mener målene de slapp inn var alt for enkle.

– Vi startet kampen bra, men er rett og slett ikke god nok i slutten. Vi lar dem altfor enkelt komme til med avslutninger. Dette er ting vi må jobbe videre med.

Alta IF fikk en bra start på sesongen, men har ikke vunnet på de tre siste kampene og ligger på 6. plass i 2. divisjonen.

– Det er ikke godt nok, men vi kan ikke gjøre annet enn å jobbe hardt og utvikle oss, sier Rune Repvik.

Han mener at de vil begynne å vinne fotballkamper igjen hvis de klarer å finne balansen mellom det defensive og det offensive.

– Vi må ta lærdom av baklengsmålene, og begynne å se framover mot neste kamp.