Hopp til innhold
Christopher Haatuft

Kvelden før kvelden-kokk med prestasjonsangst: - Jeg har brukt omtrent fem tusen kroner

Kvelden før kvelden nærmer seg, og årets ribbe skal lages. I år er det stjernekokk Christopher Haatuft som står for menyen, og som skal komme med julemiddag-inspirasjon.

Mettende linsesalat

Lyst på noe lett?

«Lett» og god mat som er enkel å lage – det går an. Men det er ofte litt vanskelig å komme på helt av seg selv. Vi har funnet syv retter, og har i tillegg prøvd å gjøre det billig for deg.

Haddy Njie og Mikkel Niva

Njie leiar «Kvelden før kvelden»: – Ikkje vore veldig alvorlege diskusjonar rundt det

Haddy Njie og Mikkel Niva er årets programleiarar av «Kvelden før kvelden». Underhaldningsredaktøren i NRK trur ikkje det blir mange reaksjonar på at Njie skal leie programmet.

Kvelden før kvelden - instagram

Dine bilder fra kvelden før kvelden

Alt er ikke bare «same procedure as last year» – i år pynter «Kvelden før kvelden» juletreet med dine bilder.

Slik feirer NRK-profilene ju.

Slik feirer NRK-profilene jul

En husker best da farfaren brakk lårhalsen. En annen at svoren på ribba ble skåret bort og brukt som snacks før julemiddagen. Juleminnene er mange blant NRKs profiler.

Malin Sjögren og Inger Frydenlund

Malins rop om hjelp snudde livet på hodet

Alene med to små barn, fattig og arbeidsløs visste ikke Malin Sjögren (26) annen råd enn å be fremmede om hjelp. På kort tid har livet forandret seg totalt.

Kvelden før kvelden

De gir deg Kvelden før kvelden

Når julefreden senker seg lille julaften så gir de deg den rette følelsen. Nadia Hasnaoui og Atle Bjurstrøm er programledere i et av Norges mest sette programmer; «Kvelden før kvelden».

Aslam Ahsan

Lette gatelangs etter julefesten

Aslam Ahsan mottok tidligere denne uka Harry Hole-prisen for sitt arbeid med å stelle i stand jul for ensomme og hjemløse. Her er historien om hans aller første jul på norsk jord.

Julekuler

Julekuler fra Arne & Carlos

– Å strikke selv er den nye luksusen. Designerne Arne og Carlos strikker sine populære julekuler i TV-programmet Kvelden før kvelden. Her får du mønsteret de strikker etter.