Hopp til innhold

Dine bilder fra kvelden før kvelden

Alt er ikke bare «same procedure as last year» – i år pynter «Kvelden før kvelden» juletreet med dine bilder.

Kvelden før kvelden - instagram
Foto: Instagram

Vanligvis er det «Kvelden før kvelden» som vises i stua di, men i år vil vi gjerne se hva nettopp du holder på med.

Merk ditt bilde på Instagram med #NRKjul, så er det kanskje ditt bilde som blir vist frem og hengt opp på juletreet i studio. Hvis du ikke har Instagram, kan du laste opp bildet lenger ned i artikkelen.

Se bidragene som har kommet inn:

Laster innhold, vennligst vent..

Vi ønsker alle typer bidrag velkommen, men forbeholder oss retten til å moderere bilder som er i strid med norsk lovgivning. Vi ber om at opphavsrett blir respektert og at du kun sender inn bilder du selv har tatt.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet vi publiserer på Instagram har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Har du ikke Instagram? Da kan du laste opp bilder fra datamaskinen din her:

Laster innhold, vennligst vent..

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)