Hopp til innhold
Hans Olav Brenner og Dag Solstad

Solstad og Brenner på togtur

Forfatteren Dag Solstad tar toget sammen med Bokprogramleder Hans Olav Brenner til Bø i Telemark - som er et viktig sted i Solstads siste roman.

Dag Solstad

Fra Verdt å lese til lydbok

Dag Solstads opplesninger av "17. roman" i Verdt å lese er nå blitt til lydbok.

Dag Solstad

Dag Solstad om farsrollen

Dag Solstad skjønner egentlig ikke hvorfor han skriver om det sentimentale temaet far og sønn i boken "17. roman". - Jeg er jo ikke sentimental, sier Solstad.

Dag Solstad

Dag Solstads bok blir radio-serie

Forfatter Dag Solstad er ute med sin nye bok, "17. roman". Akkurat nå leser han fra nettopp denne boken i det som skal bli NRKs nye opplesningsserie i P2 fra nyttår. Få en sniktitt på innspillingen her.

Forfatter Dag Solstad

Hvorfor så stor?

Det er ikke først og fremst Dag Solstads skjønnlitterære tekster som har gjort ham stor, viser ny doktorgradsavhandling.

Fagjury P2-lytternes romanpris

Kampen om lytternes romanpris

Kampen om P2-lytternes romanpris er i gang for 10. året på rad. Bli med på den spennende innspurten - og bli med i konkurransen!

Dag Solstad vinner Brageprisen 2006

Solstad vant Brage

Dag Solstad fikk torsdag kveld Brageprisen i kategorien skjønnlitteratur for sin Armand V. Fotnoter til en uutgravd roman.  

Sirkus Solstad

Sirkus Dag Solstad er i gang igjen. Denne gangen med forfatteren selv i alle roller. Hvorfor skriver Solstad nå selvbiografisk?

Da Solstad møtte Eia

Absurd, trettende, alvorlig og hylende morsomt. Møtet mellom Harald Eia og Dag Solstad i Stavanger var alt dette på en gang.