Hopp til innhold
Gutt død Vanvikan

Fant død ettåring – nå henlegges saken for andre gang

­

Barnedødsfall Vanvikan

Barnedødsfall i Vanvikan: Krever lovendring etter avgjørelse i Høyesterett

Barn som har gått bort ved et plutselig dødsfall har ikke godt nok rettsvern, mener Stine Sofies Stiftelse. De krever en lovendring som kan bidra til å oppklare barnedødsfallet i Vanvikan i Trøndelag.

Gutt død Vanvikan

Vanvikan-saken: Sier nei til utlevering av vevsprøver

Høyesterett sier nei til påtalemyndighetens ønske om tilgang på vevsprøver fra NTNU. Prøvene kan gi svar på hva som skjedde da en 15 måneder gammel gutt døde i Vanvikan i Trøndelag for sju år siden.

Politiet etterforsker mistenkelig barnedødsfall i Vanvikan

Mener loven hindrer politiet i å finne ut hvorfor et barn døde

En paragraf hindrer påtalmyndighetene i å få oppklart om et barn ble forgifta av maursyre. Nå behandles saken i Høyesterett.

Gutt død Vanvikan

NTNU gir ikke ut prøver som kan gi svar på hvorfor 15 måneder gammel gutt døde

Prøver fra NTNU kan gi svar på hva som skjedde da en 15 måneder gammel gutt døde i Vanvikan i Trøndelag for seks år siden. Institusjonen vil ikke gi ut resultatene til påtalemyndigheten.

Barnedødsfall Vanvikan

Vanvikandødsfallet: Fant spor av maursyre i død gutt

Seks år etter barnedødsfallet Vanvikan, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Prøvene derimot, får de ikke tilgang til. Nå skal saken behandles i Høyesterett.

Barnedødsfall Vanvika

Barnedødsfallet i Vanvikan: Saken gjenopptas etter nye opplysninger

Den såkalte Vanvikan-saken er gjenopptatt og faren til en 15 måneder gammel gutt som døde i 2013, er pågrepet og siktet.

Barnedødsfall Vanvika

Mor krever erstatning etter barnedødsfall

Moren som var siktet for sønnens død i Vanvikan november 2013, krever 700.000 kroner i erstatning for urettmessig straffeforfølgelse.

Gutt død Vanvikan

Far krever erstatning etter barnedødsfall

Faren til ettåringen som ble funnet død i Vanvikan i 2013 krever 700.000 kroner i erstatning. Mora kommer også til å kreve erstatning, sier parets advokat.