Skullerud var aldri i tvil: – Jradi skulle være her

Treneren angrer ikke på at han hentet Bassel Jradi tilbake fra utlån. Nå har dansken begynt tilbakebetalingen i Strømsgodset.

Bassel Jradi

Bassel Jradi jubler for sin andre scoring mot Viking. Strømsgodset vant til slutt kampen 4–2.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er deilig og jeg får tillit. Nå skal det fortsette. Jeg skal jobbe hardt videre, sier Bassel Jradi til NRK.

I pressesonen på Marienlyst vil alle ha en bit av dansken. Onsdag sikret han ekstraomganger for Strømsgodset mot Skeid i cupen. I ekstraomgangene scoret han enda et mål og var en sterk bidragsyter til at drammenserne tok seg videre.

I søndagens kamp mot Viking var den tidligere Nordsjælland-spilleren banens beste, og holdt et dribleshow som gjorde Viking-stopper Michael Ledger skikkelig svimmel i forkant av Godsets tredje mål. Fasit for Jradi ble nok en gang to scoringer.

Bassel Jradi

Jradi tilbrakte 2016-sesongen på utlån i Lillestrøm.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

– Jeg trives her. Det er et godt lag, et godt trenerteam og gode supportere.

– Hva lærte du i Lillestrøm som du har tatt med deg tilbake til Strømsgodset?

– Jeg lærte mye om meg selv da jeg fikk spille fast. Hva jeg var god til og mindre god til. Det er visse ting jeg fikk reflektert over forrige sesong og det føler jeg at jeg har tatt med meg inn i denne sesongen, forklarer Jradi.

– En artist med ballen

Da Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud fikk dansken tilbake på trening i januar, var han aldri i tvil. Jradis fremtid lå i Godset.

Tor Ole Skullerud

Tor Ole Skullerud, trener for Strømsgodset.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

– Han er en artist med ballen. Han jobber hardt og vil bli bedre hele tiden. Han har prestert helt siden han kom tilbake fra lån på Lillestrøm. Det var gøy å se han mot Viking, sier Tor Ole Skullerud.

– Men dette er en spiller som i fjor ble veid og funnet for lett for Strømsgodset?

– Han var jo på lån, men jeg ville ha han tilbake. Jeg har alltid likt Bassel. Når han kom tilbake her etter jul var han god på trening og det var aldri noen tvil om at han skulle være her.

Briljerer på trening

Jakob Glesnes og Bassel Jradi

Jakob Glesnes og Bassel Jradi feirer Glesnes sin scoring mot Viking.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Lagkameratene skryter også av Jradi, som står med ungdomslandskamper på alle nivåer fra U16 til U21 for Danmark. Ifølge Strømsgodsets kaptein har de sett tilsvarende dribleraid på treningsfeltet.

– Han er en matchvinnertype. Han er vanvittig god å ha på laget. En fantastisk fotballspiller, sier Jakob Glesnes.

– Vi fikk noen minutter med «Bassel Jradi-show» mot Viking. Er det slik han holder på med dere på trening også?

– Det er det. Han har en «fryktelig» nærteknikk og det er ikke lett å ta fra han ballen. Så det blir en del «kakker» på beinet hans i løpet av sesongen, ler Glesnes.

Torsdag skal Jradi og Strømsgodset i aksjon i cupen igjen. Da er det erkerival Mjøndalen som venter i tredje runde. Kampen kan du se på NRK.no.