NRK Meny
Normal

Kan bli en ny sesong av "Alle gutta: Mjøndalen IF"

Akkurat nå blir Mjøndalen IF fulgt av TV-kameraer, slik de ble da de var i eliteserien i fjor. Om resultatet blir vist på TV er fremdeles uklart.

Mjøndalen scoret

De brune draktene har blitt en favoritt blant mange over hele landet etter TV-serien 'Alle Gutta: Mjøndalen IF'.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Fotballsesongen er godt i gang i de to øverste divisjonene. Mjøndalen IF har siden Utrolig drama sendte Mjøndalen ned i november i fjor vært godt synlige gjennom TV-serien "Alle Gutta: Mjøndalen IF" som har gått på TV i vår. Serien har gjort mange godt kjent med klubben fra bygda i Nedre Eiker. At de også er blant favorittene til å rykke opp igjen gjør at TV2, som sendte serien i vår, vurderer å lage en ny sesong.

– Vi er i sluttfasen nå, så en avgjørelse om en eventuell ny sesong vil bli tatt innen kort tid, sier kommunikasjonssjef i TV2, Jan Petter Dal.

Suksess

Vegard Hansen

Mange ble kjent med mjøndalentrener Vegard Hansen gjennom TV-serien.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

16 episoder ble laget av "Alle Gutta: Mjøndalen IF" i første sesong. Serien gikk hver dag gjennom fire uker og ble en suksess.

– Vi er en kommersiell TV-kanal, så det betyr selvsagt mye når vi nå vurdere en ny sesong at mange fulgte med på serien da den gikk, sier Dal.

Mjøndalen startet årets sesong i førstedivisjon med å vinne mot Kristiansund på hjemmebane. Selv om det ikke er bestemt å det skal lage en ny sesong av serien eller ikke, er de første opptakene allerede unnagjort.

– Vi er klar over at sesongen er i gang. Derfor vil det ikke drøye veldig lenge før en avgjørelse blir tatt, men frem til da er produksjonselskapet på plass for å filme det de trenger til en eventuell ny sesong, sier Dal.

Vil ha en ny sesong

Ole Sivertsen

Ole Sivertsen er markedssjef i Mjøndalen IF.

Foto: Heidi Elisabeth Odde

Mjøndalen IF har opplevd svært mange positive tilbakemeldinger etter at serien gikk på TV og klubben har sagt ja til en eventuell ny sesong.

– Hvis TV2 ønsker det så er vi med på en ny sesong. Mjøndalen har blitt favorittklubben til mange mennesker over hele landet etter TV-serien. Folk liker tydeligvis hvordan vi er og hva vi står for og det synes vi er flott, sier markedssjef i Mjøndalen IF.