For en transfersøknad!

Radamel Falcao nekter å la Messi og Ronaldo stjele rampelyset. Og ryktene om en overgang til en toppklubb blir neppe mindre av at han scoret fem (!) mål på 43 minutter på søndag.

Radamel Falcao

Radamel Falcao jubler for et av sine fem mål.

Falcao startet målshowet i det 28. minutt. Derfra og inn rant målene inn, og en knapp omgang senere feiret han sitt femte mål i oppgjøret mot Deportivo La Coruna, som til slutt endte 6-0.

26-åringen har lenge vært ønsket av en rekke storklubber rundt om i Europa, og er et av de heteste transferobjektene når overgangsvinduet åpner i januar.

Spesielt Chelsea og Real Madrid har vært hissige på grøten - og Falcao kunne vel ikke levert en bedre transfersøknad enn han gjorde på søndag.

Han har nå scoret bunnsolide 16 mål på 15 kamper. Ikke helt som utenomjordiske Messi, men tre mer enn Cristiano Ronaldo. Det er det ikke hvem som helst som kan skryte på seg.

Krever oppmerksomhet

De siste årene har La Liga handlet om Messi og Cristiano Ronaldo, men Falcao nekter å la de to superstjernene få all oppmerksomheten.

Ifølge Infostrada har både Ronaldo og Messi scoret fire i én spansk ligakamp, men ingen av dem har scoret fem.

Det er selvfølgelig ikke hverdagskost at noen scorer fem i én kamp. Det har faktisk ikke skjedd i La Liga siden Fernando Morientes gjorde det i 2002, ifølge Opta.

Skaffet straffesparket selv

Diego Costa, som ble utvist i europaligaen torsdag, ga Atletico Madrid ledelsen da han nikket inn Kokes hjørnespark i det 23. minutt.

Gjestene hadde en nikk i stolpen rett etter, men så startet Falcao sitt målshow. Han doblet ledelsen framspilt av Koke og gjorde 3-0 før pause med en dupper fra hjørnet av 16-meteren.

I annen omgang skaffet og omsatte han et straffespark, stupheadet deretter ballen inn til 5-0 og satte punktum i det 71. minutt.

Atletico har vunnet alle sine åtte hjemmekamper i serien, og er nå fem poeng foran Real Madrid på tabellen. De er tre poeng bak Barcelona før kveldens kamp for Messi og co.