Hopp til innhold
Molde
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Eliteserien 2014

Oppsummert

Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..
  • Nije fikk ny VIF-kontrakt

    Angrepsspilleren Moussa Nije (19) har forlenget med Vålerenga ut 2015-sesongen. Det opplyser Oslo-klubben på sitt nettsted.19-åringen kom til Vålerenga fra Holmlia i 2012. Han debuterte i eliteserien mot Aalesund i november 2013.

  • Berre forlenger med ett år

    Morten Berre (39) tar nok et år i Vålerenga, melder klubben på sine nettsider. Trener Kjetil Rekdal forklarer at 39-åringen er «helt uvurderlig i treningshverdagen». Berre passerte Freddy dos Santos på lista over flest toppseriekamper for Vålerenga allerede i 2010. Nå har han 290 eliteseriekamper og 375 obligatoriske kamper for osloklubben.

    Morten Berre
    Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix
  • To gir seg i Brann-styret

    Nestleder Mette Nora Sætre og styremedlem Cato Guntveit tar ikke gjenvalg til styret i Brann. Det bekrefter valgkomiteens leder Hilde Lekven overfor Bergens Tidende. Det gjorde de da valgkomiteen startet arbeidet tidligere i høst.

  • Kwarasey til amerikansk klubb

    Adam Larsen Kwarasey forlater Strømsgodset til fordel for MLS-klubben Portland Timbers. Ifølge VG har målvakten allerede skrevet under for amerikanerne. Avisen mener å vite at 26-åringen vil bli presentert som Portland-spiller innen kort tid.

  • – Aabrekk blir Aalesund-trener

    Harald Aabrekk blir mandag presentert som ny hovedtrener i Aalesund, melder Sunnmørsposten. For ti dager siden meldte samme avis at nordfjordingen var den heteste kandidaten til å ta over for Jan Jönsson.

    Harald Aabrekk
    Foto: Kallestad, Gorm / Scanpix

Sportsnyheter

Premier League - Fulham v Manchester City

Haaland med monsterbom i storseier: – Tror ikke det man ser

Manchester City satt igjen på cruise-kontrollen da de tok over tabelltoppen med to kamper igjen å spille. Erling Braut Haaland gikk målløs av banen.

Siste nytt

  • St. Pauli tilbake i Bundesliga etter 13 år

    St. Pauli slo Osnabrück 3-1 søndag og er for første gang på 13 år klar for spill på øverste nivå i tysk fotball.

    Seieren sendte laget opp på 66 poeng, og med bare én kamp igjen kan ingen hindre Hamburg-klubben opprykk. Lørdag ble det klart at Holstein Kiel tar en av de to direkte opprykksplassene etter 1-1 mot Fortuna Düsseldorf.

    Sistnevnte skal ut i opprykkskvalifisering. Foreløpig er det Union Berlin som ser ut til å møte Fortuna til dyst om Bundesliga-kontrakt.

    Kultklubben St. Pauli har fått et stort løft under trener Fabian Huerzler (31). Han tok over styringen av laget sent i 2022 og reddet klubben fra nedrykk. Nå er de klar for Bundesliga-spill.

    På fjerdeplass ligger St. Paulis byrival Hamburg. De må spille nok en sesong på nivå to etter nedrykket i 2018. Før det hadde de spilt i Bundesliga siden oppstarten i 1963. (NTB)

    St. Pauli etter opprykket til Bundesliga
    Foto: Axel Heimken / AP
  • Elverum med EM-gull i styrkeløft

    Trønderen Marte Elverum (33) slo til med et suverent gull i 76-kilosklassen i EM styrkeløft i Luxembourg.

    Vinnermarginen for den norske utøveren var på hele 75 kilo. Elverum løftet 650 kilo totalt, fordelt på knebøy, benkpress og markløft.

    Det ble også EM-medaljer i samtlige enkeltøvelser for 33-åringen. Hun tok gull i markløft (247,5 kilo), sølv i knebøy (250 kilo) og bronse i benkpress (152,5 kilo), opplyser Norges Styrkeløftforbund.

    Elverum kommer fra Elvran i Trøndelag, men representerer Kraftsportklubben Haugesund. Hun var rangert som nummer to i sin klasse i EM. (NTB)

    NM-veka 2018: Marte Elverum i aksjon i øvelsen benkpress under NM i styrkeløft for kvinner i Sandneshallen.
    Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
  • Viktig Pellegrino-scoring da Earthquakes snudde til seier

    Amahl Pellegrino scoret det første målet for San Jose Earthquakes da de snudde 0-2 til 3-2-seier borte mot Colorado Rapids i MLS.

    Det var en særs viktig trepoenger for San Jose, som kjemper i bunnen av MLS' Western Conference. Laget har bare tatt ti poeng på tolv kamper og ligner ikke en sluttspillkandidat. (NTB)

    Amahl Pellegrino i San Jose Earthquakes.
    Foto: San Jose Earthquakes

Sendeplan

Kl. Program Kanal