Kamara knuste Sarpsborg

Romsdalingene ledet trygge 3-0 etter 90 minutter, og det ble ett mål på overtid til hvert lag.

Sarpsborg 08-Molde 0-1

Ola Kamara satte inn ledermålet for Molde allerede etter sju minutter.

Moldes første store målsjanse kom før to minutter var spilt, og fem minutter etter det satte Ola Kamara inn første mål etter et presist innlegg fra høyrekanten. Sander Svendsen økte ledelsen etter en opprulling fra venstre etter 20 minutter.

Årets første oppgjør mellom lagene ble dominert stort av gjestene mellom målene, men etter 2-0 roet Molde seg ned og spillet ble mer omstendelig. Det ga mer rom for sarpingene utover kampen, som mot slutten av omgangen etablerte et vedvarende press.

Andre omgang startet slik den første gjorde. Molde var strået hvassere, og etter 56 minutter slipper Ola Kamara igjen gjennom, og punkterer kampen med 3-0.

Flere mål ble det ikke i ordinær spilletid. Etter 91 minutter ble Bojan Zajic spilt gjennom Molde-forsvaret, og hjemmelaget reduserte. Men rett etterpå ga en miss fra Ole Heieren Hansen Kamara fri bane til mål, og han satte inn sitt tredje.

Dermed gikk Sarpsborg 08 på sitt fjerde strake hjemmetap.

Moa: Godt å være tilbake

Mohamed Elyounoussi, tidligere Sarpsborg 08-spiller, har tipset sine nye lagkamerater om sine gamle.

Før kampen snakket NRK med tidligere Sarpsborg-spiller Mohamed Elyounoussi, som gledet seg til å være tilbake på gamle takter. Han fortalet også at han hadde briefet sine nye lagkamerater om hva Sarpsborgs svakheter.

For bortelaget knyttet mye av spenningen før kampen seg til feske siste skanse Ethan Horvath . Han fikk mindre å gjøre enn sin keeperkollega i andre enden.